Een prachtig boeketje, snel geleverd!

Een prachtig boeketje besteld als verhuiscadeautje. Mijn vriendin was heel erg blij verrast! Voor een snel en mooi bloemetje… topbloemen.be

Alles goed verlopen !

Tip top levering

Alles was in orde: levering op juiste dag, heel mooi boeket geleverd, makkelijk om te bestellen

Super goede service !

Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer opgegeven (stom van mij). Ze hebben mij netjes gemaild en de dag er na op het correcte adres geleverd zonder meerprijs. Dus heel blij met deze service terwijl de fout bij mezelf lag!

mooi boeket !

foto gekregen van de vrouw voor wie de bloemen waren , mooi boeket en op tijd geleverd.

heel tevreden , ik was al klant en blijf happy met Topbloemen!

Ik had een boeket besteld voor de verjaardag van een zeer ziek vriend en had me vergist van huisnummer...Een fris boeket werd later geleverd tijdens de gevraagde uren. Klantendienst aan tel ook TOP!

Mooi boeket, fijn cadeau!

Vlotte bestelling en stipte levering. Heel mooi boeket besteld en geleverd.

perfect

alles perfect en vlot verlopen,mooie producten + extra's

Prachtig boeket!

Heel mooi boeket. Netjes op tijd geleverd. Zeer tevreden klant.

Top service, zelfs als het niet zo makkelijk is !

Het was niet zo gemakkelijk omdat ik het juiste adres niet meteen kon opgeven. Nochtans slaagde men erin om een prachtig boeket af te leveren op het juiste adres. Top service !!!!

Topservice aan een aanvaardbare prijs

Zeers tipte uitvoering van onze bestelling. Website is gemakkelijk te bedienen en werkt vlekkeloos. Suoer!

Top !

Goede service, op gevraagde dag geleverd, mooi boeket. Iedereen content.

Super service ! Bedankt !

Reeds een paar keer bloemen besteld voor verjaardagen, steeds TOP service ! Dank je wel !

Super levering mooie bloemen altijd tevreden als ik bij jullie bestel merci

Nooit meer!!!!

ZEER ONTEVREDEN !!! KRIJG MAIL VAN LEVERING...MAAR DE LEVERING IS NOG NIET AANGEKOMEN!!!!

Top levering en kwalitatief

Goede service. Ook op afgesproken tijdstip. Mooi boeket

Spijtig dat ze te laat waren

Heel spijtig dat mijn bestelling niet op tijd kwam , het was voor een verrassing voor mijn vriendin haar verjaardag. Maar heb de klantenservice gebeld en ze hebben er voor gezorgd dat de bloemen 2 dagen later geleverd zijn .ze waren wel vriendelijk

Superb

Heel goede service, mooi boeket, netjes geleverd… happy wife, happy life

Fleurig boeket

Een fleurig boeketje in vaas ontvangen . Lente in huis!

Goede service en communicatie

Vlot proces om de bestelling af te ronden en goede opvolging van de levering. Gaan we zeker nog gebruik van maken.

Uitstekende service

Altijd super !

Iedereen altijd super tevreden. Je kan rekenen op een correcte service, mooie presentatie en vooral mooie kwaliteit. Ik weet 200 % dat ik iemand met een gerust hart een mooie attentie geef. Bedankt, Topbloemen !

Mooi boeket

Op genoemde datum afgeleverd.

Helemaal fantastisch

Correct en snel bezorgd mooie bloemen

Mooie ruiker, die helaas pas een dag na de voorziene datum geleverd werd

Door een blijkbaar foutief geïnterpreteerd adres in combinatie met een gps die de bewuste straat niet vond (Gentsesteenweg moest Steenweg op Gent zijn) werden de bloemen niet op de gevraagde (verjaar)dag geleverd. Na een telefoon van mij waarin ik om uitleg vroeg, beloofde men de ruiker de dag nadien te leveren. Wat ook gebeurd is. Dank daarvoor, was een vriendelijke dame aan de telefoon.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.