Satisfaite a� 85%

Ma premiere experience avec topfleurs a ete appreciable (meme si j'ai utilise le site en neerlandais et un peu galere par moments). J'ai commande la rose avec la peluche, la rose est parfaite, la livraison au top ainsi que la gentillesse du livreur MAIS je retire une etoile car la peluche censee etre un Ours brun etait petite, blanche et avec un cœur rouge...pas vraiment ce que je voulais et ce qui etait decrit. Esperons que la prochaine fois ce sera ce qui est decrit a� 100% car je recommanderai (et en francais lol)

Super service et livraison

Ravie de top fleurs, livraison bien faite, avertie par mail de chaque etape concernant la livraison.

Supersnel

Altijd correcte en snelle aflevering, mail bij afgifte van de bloemen . Top

Prachtige bloemen !

Ik deed deze bloemen cadeau voor mijn dochter hare verjaardag. Ze vond ze supermooi!

Super service!

Ik had een boeket bloemen besteld als verrassing voor mijn mama, nog geen 4u later werden deze geleverd en wow wat een mooi boeket. Dankjewel voor de snelle top service!

Fantastisch...

Tip, top in orde !!

Supertevreden!!!

Héél mooi boeket!!!

top service

zeer tevreden. Goede communicatie en ook goede bloemisten. Echt Top !

leuk om zo een pakketje te bestellen

het was gemakkelijk om pakketje aan te vragen. De ontvangster was ook heel blij met het pakket. Deze werd mooi afgeleverd in een verpakking met water wat natuurlijk de versheid bevordert van de bloemen. Heel tevreden ben ik. Een klein minpuntje dat het alleen boeketten zijn, misschien uitbreiden met bvb een amaryllisplant of een orchidee of ... Deze worden ook vaak als cadeau gegeven.

Geweldige service

Mooi boeketje en fantastische service !

Ok

Blij dat er gebeld werd om te zeggen dat bloemen er waren en op afgesproken plaats in de schaduw werden gelegd.

Top boeketje bloemen en vlotte , correcte levering

Heel mooi gevarieerd boeket bloemen !

Gemakkelijke website om te bestellen, en reeds enkele uren later geleverd. Mooi boeket, wel kleiner dan verwacht ondanks bijbetaling naar grotere versie. Zeer goede communicatie, zowel bij bestelling als na levering. Kosten voor levering wel relatief hoog voor winkel die vlak bij leveringsadres ligt.

Topservice

Zeer goed geholpen door de klantenservice. Prachtige bloemen ontvangen.

Top !

De tweede keer een bestelling geplaatst bij Top Bloemen en super tevreden van de levering ! Mooie bloemen en geleverd zoals beloofd !

Perfect geleverd zoals men dit wenst

Mooi boeket tot grote tevredenheid van de ontvangster. Netjes op tijd geleverd

snelle en goeie service

Het enige probleem dat ik ondervind, is dat als je geen kaartje toevoegt en die optie dus niet aanklikt, de bezorger niet eens zegt wie de afzender is. Waarom moet ik een kaartje bijvoegen als dit niet nodig is? Het is een kleine moeite om gewoon te vermelden aan de ontvanger wie de bezorger is.

Zeer groot boeket

Dit boeket was qua kleurcombinatie precies wat we gevraagd hadden. Bovendien zaten er veel verschillende soorten in en was de ruiker zeer goed gevuld. Echt een heel mooi en groot boeket! En dat voor een zeer aanvaardbare prijs. Ook de levering verliep vlekkeloos. Hartelijk dank!

Correct geleverd en mooi boeket!

Ik was wat twijfelachtig om bloemen online te bestellen, maar zeker geen spijt van. Mooi boeket, correct geleverd!

Prima mooi boeket

Fleurs livrees a� temps et service transparent!

Commande le soir precedent, recu le lendemain a� 19h! Service impeccable, le support clients a� tout de meme repondu a� mon email, alors que c'etait en fin de journee. J'ai pu avoir le numero de telephone du fleuriste local, pour m'assurer que ma commande allait bien etre livree. Le choix du partenaire etait au top, ils ont fait du bon travail. La surprise etait la�!

Mooi verzorgd

Goede service mooi boeket

Prachtig boeket en snel geleverd.

Eerste kennismaking via Kruidvat. Dit adres ga ik zeker bewaren!

Een aanrader

Zeer mooi boeket bloemen in een mooie verpakking afgeleverd.

Topkwaliteit

Vanuit istanbul besteld , geleverd in Emblem! Zo vers, zo stipt en topkwaliteit!! Zeker een aanrader!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.