Prima communicatie en mooie bos bloemen.

Alles was perfect in orde

Alles was perfect in orde.

Snelle en correcte service, zeer mooi boeket

Dankzij de cadeaubon van Kruidvat in contact gekomen met Topbloemen. Ben heel tevreden over de service.

Vlot geleverd op afgesproken tijdstip!

Mooie bloemen perfect op tijd geleverd

Onze collega was zeer aangenaam verrast door de mooie bloemen.

Simpel

Gewoon simpel en goed. De foto's die ik kreeg van de boeketten zagen er wel een sober boeket uit, maar dat is moeilijkte beoordelen via een foto.

Mooi boeket

We hadden een mooi boeket gekregen, rook heerlijk. Alleen jammer dat de bloemen na drie dagen al compleet afhingen, en we het boeket hebben moeten weggooien.

surprise gachee

Apres une premiere experience reussie j'ai a� nouveau commande un bouquet a� faire livrer pour un anniversaire, a� la date precise de cet evenement...le bouquet est arrive cinq jours a� l'avance. Incompetence et prix eleves pour un service grossier, approximatif.

steeds tevreden

Na een probleem nam ik contact met de klantendienst en ben er super goed behandeld ! Dank u wel !

De benaming "topbloemen" klopt aardig.

Geen klachten. Prima op tijd, prima ervaring tot nog toe.

Prima communicatie

Altijd vers!!!

Top !!!!

Smorgens besteld en savonds nog geleverd hele mooie boeket super tevreden sinsduen nog al 3 x maal besteld

wanneer er bloemen moeten geleverd worden, gelieve deze dan niet onaangekondigd aan de voordeur te zetten, maar persoonlijk afgeven aub.? Ik vraag mij af waarom we een telefoonnummer moeten opgeven van de ontvanger.

Service client 5 etoiles, prix plus que correct

Service client 5 etoiles, prix plus que correct

Prachtig boeket

Boeket komt overeen met wat op de site wordt getoond + levering op de afgesproken dag.

Alles verliep naar wens.

Alles verliep vlot - bedankt

Mooie service

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan en het is steeds prima in orde en heel mooi afgewerkt.

Paye, confirme, pas livre

J'ai commande 10j en l'avance un bouquet pour la fete des meres, paye plus cher pour une livraison le dimanche, rea�u un email le jour de la livraison pour me confimer que la commande etait preparee et... rien de livre au final.

Punctueel

10/10

j'ai rate une fete des meres grace a topfleurs

J'ai commande des fleurs pour la fete des meres, la livraison etait prevue pour se dimanche. Les fleurs n'ont pas ete livrees, aucun mot dans la boite au lettre, aucun appelle.

top-boeket

een fantastisch mooi boeket bloemen. Snel geleverd. Zeker een aanrader.

Vlot besteld en geleverd

Mooi boeket, heel makkelijk besteld, overzichtelijke website en levering mooi op tijd

mooi boeket

heel mooi boeket juist spijtig dat je niet kan volgen wanneer deze ongeveer geleverd word , gans de dag thuis gebleven en pas geleverd om 17u30.

prachtige dienst!

was de eerste keer dat ik dit uitprobeerde! De bestelling liep vlotjes, de prachtige bloemen werden de aangegeven dag geleverd en ik heb iemand heel gelukkig gemaakt. Ik dank jullie zeer!

Super!!!

Heel tevreden!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.