Ik heb hiermee niet gescoord, sorry.

Mochten jullie niet zelf om mijn mening vragen , ik zou ze niet geven . De bloemen zijn op 3 dagen verwelkt . Ik had een large boeket besteld en dus zaten er 2 soorten in die,vind ik, niet bij elkaar pasten . Sorry maar dit was de eerste en meteen ook de laatste maal. Indien jullie foto's willen, ze zijn beschikbaar. Ik geef score 6 voor de snelheid en degelijkheid van uitvoering maar de bloemen zelf en de opmaak van het boeket scoren echt onvoldoende. Volgende maal bel ik gewoon zelf een winkel naar keuze.

Facile, toujours joli

La derniere commande dur Bruxelles tres bien geree , avec avis de depart pour la livraison et avis de livraison . Conforme a� ma commande. TB Derniere commande en hainaut , aucun avis de livraison... ne m'a ete envoye et la carte choisie et redigee etait non conforme a� la commande. ( un petit carton griffonne a� la main, meme pas le jolie carte choisie 😡) je suis decue. Mais les deux livraison dans les temps.

De ontvanger van het boeket was heel tevreden.

Mooi aanbod. Correcte levering. De ontvanger van het boeket was heel tevreden.

Zeer snelle en professionele service!

Zeer snelle en professionele service. 's Avonds online besteld, 's middags geleverd. Website is heel gebruiksvriendelijk. En het boeket bloemen kwam helemaal overeen met de foto op de website. Topservice!

Prima.

Goede dienstverlening voor de bestelling.

Mooi boeket en snelle service

Ik had een boeket met vaas laten leveren bij een vriendin voor haar verjaardag. Ze was heel erg verrast toen ze bij het thuiskomen de bloemen naast haar voordeur aantrof. Bedankt voor de mooie bloemen, de snelle levering en de goede service.

TOP service !

Alleen maar positieve ervaringen ! Correcte en snelle levering en mooie bloemen . Wel wat prijzig, maar goede prijs kwaliteit verhouding.

UNE AMIE HEUREUSE

Comme a� chaque commande, envoi d'un bouquet "chic" qui suscite emotion et plaisir des yeux. Les fleurs - toutes fraa�ches - sont livrees dans les delais demandes et restent belles plusieurs jours durant. Rapport qualite - prix - facilite: 10/10. Bravo!

Super goed

Uitstekend- snel geleverd , vriendelijk, goed kwalitatieve bloemen en zeer mooi, bedankt

Super!!

Enorm snelle levering met prachtige, kwalitatieve bloemen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer mooi, vers boeket.

...Was zelfs mooier dan op de foto. Tof gepresenteerd.

Schitterend

Alles zeer vlot verlopen.zeer tevreden.

super en correct

Het is niet de eerste maal dat ik bij topbloemen bestel,ben er altijd heel tevreden over geweest.Ze zijn heel correct en laten je weten dat het boeket geleverd is. De boeketten zijn prachtig en het is dan ook mooi meegenomen als de ontvanger mooie feedback geeft over het prachtig boeket dat is geleverd.

goede en vlotte service , de ontvanger was / is tevreden van het boeket

goede en vlotte service , de ontvanger was / is tevreden van het boeket. perfect geleverd binnen de gevraagde periode

Er waren 3van de 10 rozen in slechte conditie

Als je rozen koopt voor iemand als verrassing, moeten deze dan ook in een optimale conditie zijn, Helaas waren er 3 rozen van de 10 die half afgestorven waren.

Perfect geregeld

Snelle en perfecte service!

Snelle en perfecte service!

Vlugge service en "top" kwaliteit!

Vlugge service en goede kwaliteit!

perfect

alles is perfect verlopen en de communicatie was snel en correct. bloemen tijdig geleverd zoals gevraagd een aanrader dus

Weinig voor veel geld

De levering was in orde. Enkel is het heel jammer dat als er een boeket van bijna 50€ besteld wordt, er een “triestig” hoopje bloemen geleverd wordt. Voor dat bedrag verwachte ik echt wel meer bloemen. Als dit aangekaart wordt via Facebook wordt er zelfs niet gereageerd. Altijd tevreden geweest, nu echt teleurgesteld. Als ik het boeket van 30€ had besteld had ik dit begrepen maar zo een klein boeketje voor 50€ vind ik heel jammer.

Zeer professioneel en snel

Snelle levering zonder enige problemen en betalen na levering is een pluspunt.

Zoals de naam al doet vermoeden: Topbloemen !

2 bestellingen voor 2 verschillende adressen. Beide ontvangers waren zeer tevreden over de kwaliteit van de bloemen en ik als verzender zeer tevreden over de mogelijkheden op de website, de service en de correctheid. Topbloemen dus !

Top bloemen met Top service

Op het laatste moment moest mijn bestelling aangepast worden. Topbloemen heeft dit zonder probleem kunnen doen.

Ontevreden over de kwaliteit

XL boeket lijkt totaal niet op de afbeelding en is het geld zeker niet waard. Zoveel geld voor een dergelijk boeket is niet realistisch. Pluspunt was dat het op tijd bezorgd werd.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.