Heel tevreden

Vlotte bestelling,snel geleverd en bloemen houden lang!

Geweldig! Op tijd en hele verse bloemen!

Geweldig!

perfecte levering

goede info over de levering van mooie bloemen :-)

Prima en snel

Alles is meteen naar wens verlopen. Ook goed dat ik de tekst op het kaartje nog kon wijzigen terwijl ik de bestelling al afgerond had.

Originele en nette dienstverlening

Heel fijne dienstverlening! Misschien de bloemist in kwestie meer duidelijkheid geven over wat er gebeurt indien de buren beweren het boeket nooit gekregen te hebben.. het kan niet de bedoeling zijn dat de bloemist daarvoor moet opdraaien, toch?

Een mooi boeket dat makkelijk te bestellen is en op tijd bezorgd wordt.

Makkelijke, duidelijke site met mooie en betaalbare boeketten, die ook nog eens in het buitenland bezorgd kunnen worden.

Mooie keuze Snelle service En blijkbaar was het wel echt een supermooi boeket!!! Bedankt

Correcte levering van mooie bloemen !

Ontving reeds enkele keren een ruiker en stuurde nu voor het eerst zelf bloemen via Topbloemen. Helemaal tevreden ! Voor herhaling vatbaar!

Goede correcte service

Gemakkelijk te bestellen en stipte levering! Iemand heel blij gemaakt!

Prima! Netjes op tijd en prachtige bloemen!

Niets op aan te merken en ik raad dit zeker iedereen aan!

zeer vlot, mooie kwaliteit van bloemen,levering vlot verlopen

zeer vlot, mooie kwaliteit van bloemen,levering vlot verlopen

Top boeket

Levering correct in Brasschaat en omgeving. Gevraagd boeket was mooier reëel!

alles was in orde

Zeer tevreden van bestelling. Had enkel ook nog een ander klein item,ballon, besteld dat blijkbaar niet geleverd was wat wel jammer was. Desondanks, ik heb foto’s gezien van de prachtige bloemen en die goed en wel terechtgekomen zijn! :) Bedankt!

uitstekende service

volgens de ontvangers was het een supermooi boeket. Zelf vind ik het jammer dat er geen foto naar de besteller gestuurd wordt. Voor de rest niets dan lof vandaar de 5 sterren

Zeer duidelijke website, prima opvolging, uitgebreid aanbod. TOP

Zeer aan te bevelen!

Zoals gebruikelijk, perfecte service!

Zoals gebruikelijk, perfecte service! Nochtans heb ik bij aanbevelen NEE geantwoord !!! Ik doe dat reeds nu zelf wanneer de gelegenheid zich voordoet, en persoonlijk. Ik wil dat zelf in handen houden. Mensen hebben niet graag dat ik een firma te pas en ten onpas 'op hun dak jaag' …

Super !

Het was de eerste keer ik hier een bestelling plaatste . Ik ben heel tevreden , vlugge bestelling , ruime keuze , goede communicatie ( Ivb Bestelling werd klaargemaakt , en ook als het afgeleverd was) Mijn vriendin was super tevreden , versheid bloemen , ruiker , en ook de presentatie . Was tof gedaan zei ze . Dank u en succes aan het team van topbloemen💐💐

Zeer positief

Verjaardags boeket voor mijn lieve moeder en ze was zeer verrast en blij met het enorme boeket..zeker zijn geld waard x

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Geheel volgens verwachting verlopen

Bestellen is simpel, boeket keurig afgeleverd.

wel wat teleurgesteld

besteld op dag X, voor ook te laten leveren op dag. ik werd op gebeld om 18u50 om te zeggen dat de bloemen niet aanwezig waren en als ze op dag X+1 mogen leveren. ik zeg "ok" om 09u30 dan. dag x+1 iets voor 10u00 krijg ik telefoon om te vragen waar dat mijn huisnummer precies is, ik zei dat dit gewoon op de mijn brievenbus sta en dat er nog nooit een pakketjesdienst dit gevraagd heeft. Als ik puur op dit moet aanbevelen , moet ik nee antwoorden.

Prima klantenservice

Ik ben zéér tevreden

Ik ben zeer tevreden over de vlugge bestelling en eveneens over het prachtig boeket!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.