Alles vlot verlopen

Iets voor 12u bloemen besteld, voor 16u geleverd. Prima!!!

Super 👍

Ze waren mooi

zeer mooi boeket bloemen met snelle en vriendelijke levering

het boeket bloemen zag er nog mooier uit dan op de foto, bovendien werd het 4 u na bestelling geleverd (en dit tijdens de vakantie!)

Top! Van begin tot einde

Perfect en correct van bij de bestelling tot en met de levering! Een aanrader!!!

Snelle levering en heel mooie bloemen

De levering was zoals gepland en kwam goed aan. De mevrouw die de bloemen bracht, was ook heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en bestel zoieso nog eens hiervan!

Uitstekende service

Correcte en verzorgde levering op het aangegeven tijdstip.

Prachtig

Daar ik me vergist had in het jaar dat de bloemen zouden geleverd worden had ik 2020 ingevuld,maar dat moest 2019 zijn,na een telefoon de dag nadien werden de bloemen alsnog op het juiste adres bezorgd,daarom mijn dank aan TOPBLOEMEN.BE

Uitstekend, zeer lieve mensen en zeer begripvol

totnogtoe heel tevreden geweest

altijd mooie boeketten en verse bloemen

Uitstekend !

Grote keuze mooie boeketten, makkelijk te betalen, levering op tijd !

To the point

mooie bloemen en op tijd zijn ze geleverd

Mooie bloemen en op tijd zijn ze geleverd

Ik ben heel tevreden over de service. Alles was prima : heel mooi boeket, levering op zaterdagnamiddag zoals gevraagd.

Delicatesse et gentillesse en un bouquet

Choix varie a� prix democratiques, ponctualite des livraisons, rien a� redire, tout a� feliciter!

Het was de eerste maal en we zijn bijzonder positief.

De bestemmeling dacht eerst aan een misverstand en was dan enorm geëmotioneerd door het boeket. Ze vond het boeket gewoon prachtig. Van onze kant van harte bedankt. Met dit boeket hebben we haar heel veel verteld.

Goede en duidelijke service

Ik heb vanuit Nederland bloemen voor Belgische familie besteld. Dit ging allemaal heel snel en gemakkelijk. De website is duidelijk en wijst zichzelf. De betaalmogelijkheden zijn goed in orde en dus ook beschikbaar voor het buitenland. Ook de bloemen zijn op tijd bezorgd (de dag erna) en je wordt als klant op de hoogte gehouden van de bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hier onder vermeld

Alles is correct uitgevoerd.

Het werd snel en zoals beschreven geleverd. Dank u wel!

prima.

Heb bloemen gezien bij persoon die ze ontvangen heeft. Het waren heel mooie oranje rozen zoals gevraagd. Zowel de persoon die ze kreeg als ik die ze besteld heb, zijn zeer tevreden en vinden het echt goede service.

TOP!

De ontvanger van de bloemen was bijzonder blij met het mooie boeket

Voor herhaling vatbaar maar.....

Kwaliteit heel goed maar levering.... Bloemen/champagne stonden gewoon aan de voordeur. Drukke straat met veel passage van voetgangers dus voor zelfde geld was alles gewoon weg, dacht gelezen te hebben dat wanneer men niet thuis is bloemen bij buren afgegeven worden en er briefje in brievenbus zou steken, dit zou effectief wel problemen kunnen voorkomen....

Super service

Zeer klantvriendelijk en perfecte timing. Ik heb de dag van de levering het adres nog moeten aanpassen wegens omstandigheden. Echter hebben ze ervoor gezorgd dat dit nog mogelijk was en dit nog tijdens de feestdagen. Zeer tevreden over hun diensten. Ook de boeketten zijn nog mooier in het echt dan op de foto die te zien zijn op hun website. Zeker een aanrader als je van op afstand een origineel cadeau wil geven.

Iedere bestelling word steeds zeer goed behandeld

Meerdere malen van gebruik gemaakt, goede info : bestelling,leveren,afgeleverd steeds correct. Iemand boeketje sturen automatisch naar Top bloemen gaan kijken echt handig en snel

Commande de fleur en bouquet

Bouquet de fleures de bonne qualite. Livraison dans les delais indiques J'aime utiliser les Emoji mais ils ne passent pas sur la carte de visite.

Topkwaliteit aan zeer scherpe prijs

Bij andere bloemisten zien de bloemen na enkele dagen al minder fris uit en bij Topbloemen blijven ze er een zeer lange tijd mooi uitzien. Je hebt er dan ook veel plezier aan. Zéér goede kwaliteit bloemen en dat aan een scherpe prijs aan huis geleverd. Altijd een fijne verassing als mijn vrouw de deur open doet.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.