Grandioos!!

Voor elk wie eens eender wie een bloemetje wil sturen.

Perfecte service en een collega die zeer tevreden was met de prachtige bloemen

Zoals steeds zeer correct, punctueel en uitstekende kwaliteit van mooie bloemen.

zoals ik had verwacht - perfect

zoals ik had verwacht - perfect

Totaal niet gelijkend boeket

Boeket die ik bestelde voor iemand was niets gelijkend met op die van op de site geen op zen minst dezelfde kleuren zou wel beter geweest zijn Na contact via messenger geen antwoord gehad van topbloemen

Prachtig boeket op het afgesproken moment geleverd

Alles heel goed gegaan. Van bestelliing tot levering. Van iedere stap werden we op de hoogte gehouden. En de bloemen zijn ook heel mooi. Het kan niet beter. Dank u!

Super service!

Heel tevreden, zowel van de bloemen, als de service!

Topbloemen is inderdaad 'TOPpie'!

Een mooi uitgezocht kleurenpallet mocht ik ontvangen van de vriendelijke bezorger. De bloemen blaakten ook van absolute versheid. Dikke merci!

Super snelle service!!!

Zeer positieve ervaring!!! Nog geen 2 uur na bestelling, is de bezorging al geweest!!! Top service!!! De bloemen zien er ook mooi uit!

Mooie boeket bloemen.

De dame voor wie de bloemen bestemd waren was erg te spreken over her boeket. Ze heeft mij een foto gestuurd zodat ik het ook kon zien.

Prachtig boeket en rekening houdend met de wens vd levering

Heel tevreden.., mooie bloemen en duidelijke werking .

Mooie boeketten en goede service

Het was wel even moeilijk om een bestelling te kunnen afronden stellen ( moest voor de bestelling vanuit België een Belgische website zijn ), maar de hulpdienst heeft mij geholpen tot de juiste site werd doorgegeven. Het boeket werd op tijd afgeleverd en de bloemen waren héél mooi.

Super service!

Wilde als surprise bloemen bestellen op laatste werkdag van mijn moeder en woon thans zelf in het buitenland. Website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruikt. Heb zelf savonds om 20u, avond voor de levering nog het leveradres kunnen wijzigen via feedback formulier. De bloemen zelf waren prachtig!

Service lamentable.

Toujours aucune nouvelle de leur part 48h apres un mail les informant que la destinataire n'avait rien recu alors que la commande est marquee livree.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel tevreden

Mooie bloemen, originele verpakking bij levering

héél goed

Beide ontvangers heel tevreden en gelukkig.

Snel, correct

Rapide et professionnel

Commande juste avant midi et livraison faite le jour meme Encore merci

Prachtig

Mooie bloemen, levering op het gewenste tijdstip en onmiddellijke bevestiging per email.

top

Ik heb de bloemen besteld op de site de dag voor mijn vrouw haar verjaardag. En de levering is de volgende dag perfect verlopen. Ik had niet gezien dat ik een uur kon vastleggen om de bloemen te bezorgen. De dag zelf heb ik dan gebeld om te melden dat mijn vrouw die dag om 15 uur haar werk zou verlaten. Ze hebben er dan voor gezorgd dat de bloemen er toch tijdig waren. Ik kan dus niet iets slecht zeggen over topbloemen. De bloem zelf waren verzorgd en in perfecte staat afgeleverd. Dus Happy wife = Happy life. Doe zo verder zou ik zeggen.

Snelle en vlotte service!

Avond voordien besteld, daags nadien geleverd. Bij contact met het callcenter op de dag van levering met de vraag of de bloemen voor een bepaald uur konden geleverd worden, terwijl ik dit initieel niet gevraagd had, heeft men dadelijk contact opgenomen met de bloemist en werd er tijdig geleverd. Goede service!

geleverd zoals beloofd

top

perfecte en snelle levering, goed volgbaar via e-mail

top fleur est un service de qualite !

je recommande top fleur car les bouquets sont magnifiques,tres bien presentes et le service est impeccable !

Zeer goede ervaring.

Correcte levering en mooie verse bloemen.

De bestelling is correct uitgevoerd en de bloemen zijn prachtig

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.