Te klein boeket

Groot boeket besteld, prijs navenant. Toen boeket toekwam was het beneden gemiddeld, Mooi boeket, maar te klein.

lijkt niet zoals op de foto

De bloemen worden in een open tas verzonden en waren al half dood voordat ze aan kwamen, jammer ik zal hier niet weer bestellen

Mooie bloemen maar slechte bezorging

De bloemen werden buiten geleverd, dus de persoon waarvoor het eigenlijk bedoeld was, moest ze nog gaan zoeken buiten en ze lagen onder de auto. Het boeket zelf is mooi, verse bloemen, zoals op de foto dus dat is fijn!

Mooi gepresenteerd

---(((

Waar is mijn bestelling 73515863 ?

Verse bloemen

Mooi boeket. Wel een beetje laat geleverd Ongeveer 22u10

Prachtig maar duur

Prachtige bloemen. Mooi verpakt. Vriendelijke dame!juffrouw bij levering. Mooi op tijd.

Bouquet pas frais, fleurs non fraîches

Les fleurs qui composaient le bouquet étaient déjà bien ouvertes. Alors le bouquet n'était pas frais. Très déçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

Enorm goede service

In de avond besteld en ik de ochtend thuis geleverd. Bloemen in uitstekende vorm.

Zeer goed.

Zeer goed.

Mooi boeket, vlotte levering

Ontvanger was blij met de zeer mooie bloemen. Bestelling en levering vlot verlopen.

Jammer dat het boeket 3 dagen later bezorgd werd.

Het boeket was blijkbaar wel vers. Jammer dat het boeket 3 dagen later dan afgesproken geleverd werd. Ik werd wel telefonisch vriendelijk verder geholpen en uiteindelijk is het in orde gekomen.

zeer tevreden

Zeer tevreden over de service en ook over de kwaliteit van het boeket. Mijn zus stuurde een foto. Mooi romantisch boeket.

Kaartje erbij vergeten dus boodschap is helemaal vervallen

Geen condolatiekaartje terwijl dit wel besteld en betaald is, ontvanger moest maar uitzoeken van wie de bloemen kwamen terwijl ze andere zorgen aan hun hoofd hadden

TOP!

‘s Anderendaags correct geleverd. Het boeket zag eruit zoals op de website. Beter kan het niet, denk ik dan. Hartelijke dank!

Zeer gemakkelijk om te bestellen en levering is top. Zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!

Mijn meter heeft mij gebeld. Het boeket was prachtig en netjes verpakt in een vaas. Zij was super tevreden en ik dan ook.

Correct

Zoals steds zeer tevreden.

Bloemist en leveringsdienst beter inspelen op gegevens van bestelling.

Een geval van heirkracht is altijd een mogelijkheid. Maar de werkelijkheid omzeilen bij niet levering met een onwaarheid, is te veel. Niet tegenstaande een euvel in deze richting, is bereidwilligheid en begrip voor rechtzetting naar de klant toe, met ware reden uiteraard, tijdens een klacht, vanuit de administratie wel aanwezig. Respect. Met oprechte groet.

Correct en mooie verse bloemen !!!

Correcte service , alles goed verlopen ik ben een tevreden klant. Volgend boeket is al besteld !

Prachtig boeket tijdig en juist geleverd

Fijn

Matig

Bloemen werden niet correct afgeleverd en ze waren niet helemaal vers.

Bloemen uiteindelijk goed, maar het kaartje was er niet bij

Jammer dat het kaartje ( waarvoor betaald) er niet bij zat….de persoon voor wie bestemd wist niet van wie het kwam, ….onbekend! Toevallig kwam ik het via via te weten want dacht al dat de bloemen verkeerd geleverd waren… spijtig

top

alles ok

Mooi boeket maar bloemen waren niet vers!

Het was duidelijk dat de bloemen niet vers waren. Spijtig.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.