Magnifique bouquet conforme a� la demande

Juste un bemol sur le faite qu'il est note livraison jusque 19h et que le fleuriste m'a appele pour dire qu il n'y a plus personne pour livrer avec 16h.

Niet geleverd en ik kan niemand bereiken via de klantendienst

Ik bestelde bloemen ter waarde van zo'n 40 euro. De bloemen konden niet geleverd worden op een feestdag (15 augustus), dus werd ons beloofd om ze de dag erna te leveren. We zijn nu bijna een week verder en de persoon in kwestie heeft nog steeds de bloemen niet ontvangen. Ik belde vandaag naar de klantendienst (zowel in het Franse als in het Nederlandse menu), maar er werd niet opgenomen. Ik ben helemaal niet tevreden over deze service en zou graag een compensatie ontvangen.

Super vlot verlopen!!!

Super vlot verlopen en een heel vriendelijke dame die de bloemen aan mijn vrouwtje heeft afgegeven. Een zeer leuke ervaring!

Mooi boeketten, netjes verzorgd. Houden zeer lang goed.

Heel adequaat

Ik had gevraagd om bloementuil zo laat mogelijk te leveren op zaterdag omdat zondag niet geleverd wordt zag ik en de feesteling pas op zondag verjaarde! Bloemen werden pas tegen 18u geleverd. En dat was prima dus. Ik voel dat er rekening gehouden wordt met concrete vraag van mij. Hartelijk dank daarvoor.

Hele goede en snelle service toppie

Kaartje ontbrak

Het boeket is goed toegekomen op aangegeven moment. Jammer genoeg ontbrak het kaartje met mijn naam en mijn bericht. De persoon wist niet van wie de bloemen waren. Jammer.

Topservice en mooie bloemen

Topservice + mooie opvolging voor de afzender.

Zeer positieve ervaring.

Mooi boeket. Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd

Snel verwelkt

Reeds verschillende keren hier besteld, maar nu waren de stengels onderaan al wak na 1 dag en na een week hebben we de bloemen moeten weggooien, ze waren volledig verwelkt :(

prima verzorgd

Boeket was mooi en zelfde dag geleverd op mooie verpakkingswijze

Zeer goed.

Zeer tevreden en de personen aan wie ik ze geschonken heb ook

TOP!

Fantastisch boeket werd op een zeer korte tijdsspanne geleverd. Super.

Tres bon suivi des commandes

correcte afspraken, dank u

vind het wel wat duur

Vriendelijk - blemen in schaduw gezet

Top service - vriendelijk en bloemen in de schaduw gezet omdat de ontvanger niet thuis was (na een vriendelijk telefoontje met de ontvanger)

Top 😊

Uitgebreide keuze zowel van bloemen als in prijsklasse. Een overzichtelijke websites. En de opvolging van de bestelling is ook super.

Alles erop en eraan!

Kwaliteit en service

Goede ervaring

Ondanks het feit dat ik een foute adresmelding had gemaakt,fijne afhandeling en een blije en tevreden ontvanger van de bloemen. Dank U.

geleverd op de datum dat ik heb opgegeven.

Bonne reactivite en cas d'imprevu. C'est important et tres appreciable.

Goede en zeer snelle levering

Goede en zeer snelle levering. Top.

Toujours tres satisfaites des services fournis

Plusieurs commandes deja� effectuees

Perfecte en correcte service! Zeer mooi en degelijk boeket!!!

Uitstekend!

Echt TOP, TOPbloemen !

Beste, Tot op heden alleen maar superervaringen met de service, nauwkeurigheid en zorg en ook perfecte opvolging van de bestellingen... iedereen, die door mijn bestellingen al bloemen en een eventuele extra erbij, mocht ontvangen, is uiterst tevreden. Zelfs onlangs nog heeft iemand, die van mij bij topbloemen een bestelling mocht ontvangen, heeft onlangs zelf een vriendin via topbloemen een prachtig boeket laten bezorgen... ! TOP toch ! Dus iedereen tevreden.., veel succes verder... het werkt... ! Chapeau ook aan jullie floristen en personeel ! Fijne avond nog, Nadine Delalleau

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.