Echt Topbloemen

Heel goede communicatie, de begunstigde dankte mij van de mooie vaas en bloemen. Vriendelijke groeten Frieda

Te laat geleverd maar werd goedgemaakt

Een dag te laat geleverd maar werd goedgemaakt met extra roos ter compensatie

Na het eerste boeket want niks was hebben jullie het goed opgelost. Het tweede boeket was top dank je wel voor de snelle afhandeling. Mvg Jolanda

Mooi boeket,snelle levering,prijs/kwaliteit

Fijne ervaring, uitgebreide keuze, correcte mailing, snelle bezorging, verzorgd boeket.

Correcte uitvoering !

Levering werd correct uitgevoerd.

Handige website en snelle service

Alles is goed verlopen.

Heel tevreden

Voor mijn dochter die pas bevallen was van mijn kleindochter had ik een geboorteboekey besteld met beer. Het was heel mooi verpakt, een prachtige zachte beer en dagverse roze bloemen. Mijn dochter was er heel blij mee. Dus ik ook. Zeer tevreden. Bestelling van 30/07/2019 in het ziekenhuis.

Geweldige service!!

Mooi boeket en netjes op tijd geleverd!!

Service exactement comme souhaite.

Fleurs commandees et livrees a� heure et a� temps, que demander de mieux. Parfait.

Top service.

Zeer tevreden over de geleverde dienst,alsook over de mails die je ontvangt van bij de bestelling tot de levering. Zal ik zeker aanraden aan vrienden en familie.

Zoals gevraagd

Dit boeket was bijna letterlijk geschikt zoals de foto, dat is ongelooflijk! En zeker...Frisse bloemen. Ik zag het boeket 1dag later.

met veel zorg en timing gebracht, ik wou mijn vrouw verrassen en dat is gelukt.

dikke pluim voor de behandelende bloemist.

Gebruiksvriendelijke site

Ik heb het bloementuiltje idd niet gezien, maar ga ervan uit dat het prachtig was.

Topservice!

De service is echt top en snel! Mijn vriendin was zo blij met de verassing. Zeker voor herhaling vatbaar!

uitmuntend

Plant zoals op website voorgesteld Bestelling makkelijk op te volgen

Toppie!!

Helemaal perfect. Kan niet beter!!

Topbloemen doet wat het beloofd

Prima opvolging van mijn bestelling.

Alles was uitstekend. Verse mooie bloemen en op tijd geleverd. :-)

Alles was uitstekend. Verse mooie bloemen en op tijd geleverd. :-)

zeer tevreden, prachtige bloemen mooi verpakt en goede service !!

Correcte levering

Heel mooi boeket met verse bloemen. Ik werd enkele dagen voor de levering telefonisch op de hoogte gebracht dat de levering 's maandags niet kon gebeuren omdat er geen bloemist open was. Zoals afgesproken werd het boeket zaterdags afgeleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken bij levering via mail. Ik ben zeer tevreden over de service!

Correcte levering; boeket kleiner dan verwacht.

Steeds stipte levering

alles vlot en correct afgehandeld

Ik zocht even vlug op internet om een boeket te laten afgeven en kwam op uw site terecht Alles heel duidelijk en gemakkelijk te bestellen. Ook prima opvolging van de levering. Ik ben heel tevreden. Heb zelf het boeket niet gezien maar de ontvanger was heel enthousiast.

Decu de la presentation et de la divulgation du cadeau par telephone

Je trouve dommage que vous n ayez pas garder l effet de surprise. Ma partenaire a ete informe par telephone du contenu du colis alors que ca devait etre une surprise. Je suis aussi decu par la presentation du colis. Sur la photo du site l ourson tiens la rose dans ces pattes. J ai donc suppose qu'il serait emballe tel quel dans un plastique transparent,se qui aurait ete bcp plus jolis. Donc decu sur la presentation. Pour se qui est de la livraison r.a.s livre en date et heure.

Efficient, vlug en vertrouwen waard

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.