tout simplement parfait

1er fois que j ai fait appel au service de Topfleurs, et tout s est bien passe de la commande jusqu'a� a la reception du bouquet en main propre et que le fleuriste a souhaite un joyeux anniversaire.

Topkwaliteit

Ruime keuze om te bestellen, vlotte levering & goede kwaliteit bloemen.

Perfect !

Handige, gebruiksvriendelijke website. Levering perfect, rekening gehouden met opmerking, die nadien gemakkelijk toegevoegd kon worden. En er werd mij gezegd dat het een zéér mooi boeket was. Mijn dank.

Zeer slecht

Bloemen afgeleverd op een centrale zonder naam van de begunstigde. Klantenservice geeft aan vergeten te zijn naam door te geven.

wijze van bestellen goed, kwaliteit boeket minder

ik heb gevraag om een foto van het boeket te sturen en ik was een beetje teleurgesteld. Er zat heel veel groen in het boeket dat geleverd was terwijl op de foto van de bestelling meer bloemen zaten

Fantastische en correcte dienstverlening

Fantastische en correcte dienstverlening. Met perfecte informatie van verzending naar klant toe

qualite, ponctualite

Recu un bouquet en fevrier, j'ai profite du bon de reduction . A quatre reprises, les personnes fleuries ont ete entierement enchantees !! La qualite des fleurs permet de les garder plus de 3 semaines

Tijdstip en datum goed gerespecteerd

Goede service en op tijd geleverd👍

Een heel goede service

een heel snelle levering .

Heel correct en professioneel en mooie bloeme

Ik had een foutje gemaakt in het adres, waardoor de bloemen verkeerd geleverd waren. Dit werd zeer snel en correct opgevolgd. Supertevreden

Mooi boeket en prima service

De snelle communicatie via mail is prima. Zeer goed dat jullie streven naar de tevredenheid van jullie klanten. Doe zo verder 👌👍😁

Goed en correct... Maar...

Bestellen is heel makkelijk. Levering gebeurde zoals het hoort... Maar... Als dat een XL boeket was dan vraag ik me echt af wat de normale maat is. Grootte van het boeket vond ik aan de kleine kant. Zeker voor dat geld.

Vlot!

Vlot, correct , gemakkelijke website

heel mooi boeket en snelle service

Door Fleurdeco uit Lier werden prachtige bloemen afgeleverd. Zeer goede ervaring met service van deze zaak. Betreft order nr 7542587

Snelle en goede service.

ik heb toch nog een vriendin kunnen verassen die ver van mij woont. Ze was heel tevreden, het boeket kwam heelhuids en vers aan. Bloemen bestellen gaat heel makkelijk en alles verloopt heel vlotjes, wanneer je vragen hebt is er ook snel een antwoord. Ik ga zeker en vast vaker gebruik maken van Topbloemen.

goede service, heel tevreden 👍

alles prima verlopen

Tres content

Service pro , reaction rapide , qualite Rien a� redire sinon merci

Prachtige boeket, zeer verse bloemen en stipte levering!

Super ervaring! Prachtige boeketten, zeer verse en prachtige bloemen en excellente levering. Alleen maar blije gezichten.

Toch teleur gesteld

Voor de 1ste maal heb ik langs deze weg een bestelling gedaan De dag dat gekozen was voor levering is niet gebeurd is maar de dag nadien geleverd met gevolg mensen waren niet thuis Ze hebben de bloemen aan het hek gestoken in die warmte Het kaartje die ik heb bij gevraagd had was er ook niet aan , dus wisten ze ook niet van wie de bloemen waren

Geen goede ervaring voor de eerste keer dat we jullie service gebruiken

Het is jammer dat de bloemen niet op de afgesproken dag van levering geleverd werden, wegens bloemist gesloten. Jullie site zegt enkel niet te leveren op zondag, terwijl onze vraag was om op maandag te leveren. De bloemen werden dan in samenspraak op dinsdag 18 juni 2019 geleverd. De bewoner op het bezorg adres was in de tuin op het moment van levering. Ze heeft de bel niet gehoord. De bloemen werden aan de voordeur afgelegd in volle zon. Ze werden afgeleverd om 16u16, de bewoner heeft ze pas om 20u30 gevonden. Ze lagen dus al 4 u in de warmte, wat heel jammer is. Geen goede ervaring voor de eerste keer dat we jullie service gebruiken. Vriendelijke groeten Guido Detant

Goede servies

Geachte Had bloemen besteld en had bon van 3,5 doch had mijn nr ingegeven en mijn kaart nummer maar betaling mislukte probeerde nogmaals maar de code van mijn bon werd niet meer aanvaardt vond ik spijtig Mvg

Topbloemen: gewoonweg "TOP" :-)!

Uiterst goede service. Mooi op tijd geleverd. Degelijke verpakking!

De afhandeling is helemaal correct verlopen; de ontvanger reageerde heel tevreden

Misschien zou, om tot een complete service te komen, een fotootje bij afgifte kunnen gemaakt worden en doorgestuurd naar de besteller?

prachtige ruiker en goeie service

Ik vond de bestelling zo eenvoudig en geruisloos verlopen en mijn vrienden vonden de ruiker overweldigend !

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.