Top service 👍🏼

Alles verlopen zoals beloofd , werd ook op de hoogte gehouden van de levering , super gewoon , top 👍🏼

Heel vriendelijk

Heel goed,heel vriendelijk.

topservice en geweldige klantenservice

Alles vlot kunnen ingeven op de website. Wanneer de bloemen niet op de gevraagde dag konden geleverd worden, werd ik hiervan direct telefonisch op de hoogte gebracht en werd er samen naar een gepaste datum gezocht. Alles mooi bevestigd via mail en ook de vragen werden allemaal correct en snel beantwoord! TOP!

topservice en geweldige klantenservice

Correcte service

We kregen de nodige gevraagde feedback over de aflevering van de bloemen. De mensen zelf waren zeer te spreken over de mooie bloemtuil. Opdracht meer dan vervuld dus. Bedankt!

Efficiënt en betrouwbaar - prachtige boeketten die correct geleverd worden

correct afgeleverd en de ontvanger was heel tevreden

Super tevreden klant ...

Top bedrijf ...Persoonlijk opgebeld omdat de soort bloemen niet meer in voorraad was en zo kon ik zelf nog beslissen welke ik dan kon nemen ..Altijd mooie bloemen geleverd op tijd .... Reeds meermaals besteld en steeds super tevreden ..

Prima service Er is een prachtig boeket geleverd! Snel antwoord per mail bij vragen

Gewoon altijd correct en zeer verzorgd en uiterst strikte opvolging, chapeau !

Al meerdere keren bestellingen bij jullie geplaatst en nog geen enkele keer ontgoocheld geweest ! De uitvoering van de bestellingen en de opvolging ervan, verlopen steeds uiterst correct, de leveringen zijn altijd stipt en zeer erg verzorgd. Mocht er iets niet exact kunnen volgens de bestelling, dan wordt daar altijd meteen op gereageerd, ook met de opmerkingen i.v,.m. de bestelling, die je mag aangeven, wordt er altijd rekening mee gehouden. Tot op heden alleen maar lovende comlentaar gekregen van de mensen, die van mij een boeket mochten ontvangen van Topbloemen ! Nog veel succes ! Nadine Delalleau

perfect delivery thank you, AVH

Mooi bloemen en goede aflevering

De ontvanger was zeer tevreden over de bos bloemen

Zeer vlot

Alles zoals vermeld op website. Even ingebeld om te vragen dat ze voor 12 uur konden leveren en super vriendelijke dame heeft dit geregeld!!! Bedankt.

Goede ervaring

Correcte aflevering , mijn maatje vond het toch een mooi boeket . Spijtig dat je het zelf niet te zien krijgt 😉

Heel goede service.

Alle verschillende keren heb ik beroep gedaan op Topbloemen en telkens was alles top in orde.

Vlotte service!

Alles is zeer naar wens verlopen, het zou wel leuk zijn een foto van het boeket te krijgen ;-)

Het was de eerste keer maar ben zeer tevreden

goede service en communicatie

perfecte service

Snelle aflevering!

Voor 2 uur besteld, zelfde dag al afgeleverd, wat een prachtig concept! Alles was prima en liep gesmeerd.

mooi boeket gekregen maar niet wat ik heb gekozen

Het boeket was zeer mooi maar gans iets anders dan ik heb gekozen, ik had zonnebloemen gekozen en daar zat er 1 tussen, heeft het dan zin om iets uit te kiezen???

Goede service en mooi aanbod

TOP

Topbloemen met topservice tot in de puntjes.

SERVICE ET QUALITE EXCELLENTS !

A deux reprises, j'ai fait appel a� Topfleurs pour gater des proches. Le service etait parfait, livraison le jour demande (j'ai deja� eu de tres mauvaises experiences de retard de livraison avec leur concurrent Euroflorist qui n'ont rien voulu entendre). Livraison le dimanche et les jours feries sans aucun probleme. Les fleuristes de differentes regions etaient charmants et organises. Et n'oublions pas le principal : les fleurs sont d'une qualite irreprochable, toujours fraa�ches et les bouquets realises avec enormement de soin. Je recommande vivement !!!!!!!

Fiabilite, professionalisme, prix raisonnables service parfait

Peu importe l'occasion, je trouve votre choix des fleurs, la qualite, le prix et la fiabilite a� l'abri de toute concurence !! c'est juste parfait merci

Prachtige bloemen

Het zouden de mooiste bloemen geweest zijn die mijn beste vriendin ooit ontvangen heeft!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.