Pluspunten

Degene die de bloemen ontvangen heeft was zeer tevreden

Pluspunten

Wat een topservice!! en een zeer mooie boeket. Voor herhaling vatbaar....

Pluspunten

Snel geleverd en heel mooi boeket.

Pluspunten

vlotte snelle info en service

Pluspunten

Zeer mooi boeket binnen de gevraagde levertijd bezorgd op het juiste adres met de nodige informatie! Top!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd geleverd correcte handeling bij afwezigheid van afleveradres - we werden telefonisch gecontacteerd en geïnformeerd waar het boeket werd afgeleverd correcte prijs/kwaliteit

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Tijdig geleverd, de bloemen waren mooi en omdat mijn bestemmeling niet thuis was, werd er een telefoontje gepleegd. Heerlijk!

Kaartje was helaas vermist...

Pluspunten

Levering correct op de gevraagde datum. Perfect bloemstuk, precies als de afbeelding.

Pluspunten

Mooei verse Bloemen, super snelle levering!!

Pluspunten

Heb het boeket op foto gezien en het was prachtig

Pluspunten

Vlotte levering , heel mooi boeket Kortom fantastisch fleurige groeten

Pluspunten

Prachtige bloemen TOP !!

Pluspunten

Zeer goede informatie omtrent de bezorging. Dit heb ik zeer op prijs gesteld

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

10 punten

Geen opmerking Een aanrader voor iedereen

Pluspunten

prachtig boeket en service

Pluspunten

het geleverde boeket viel zéér in de smaak !! het afleveradres kon zelfs de dag zelf door onvoorziene omstandigheden gewijzigd worden , da's fijne service !! opgeheven uur voor afgifte werd gerespecteerd !!

geen te vinden , ik ben uiterst tevreden !!

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

je n ai jamais vu les bouquets que j envoie mais le retour de mes amis a� la reception des bouquets est toujours tres enthousiaste et emerveille<b>Suggestions</b><p>dommage que tous les secteurs ne soient pas livres .J ai une fois une commande pour un enterrement a hornu qui n a pu etre honoree .

Pluspunten

zeer toegankelijke website goede service

het boeket in het echt zag er niet zo mooi/vol uit zoals op de foto op de website, persoonlijk beetje spijtig als je iets meer dan 30euro spendeert incl leveringskosten. ik begrijp dat foto's vaak meer tot verbeelding spreken dan realiteit, maar ik vond het nogal een triestig boeketje.... de vorige bestelling die ik heb gedaan was beter !.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.