2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Top website en goede service

Het geleverde boeket was alles behalve wat ik op de website heb besteld, er was zelfs geen gelijkenis

Pluspunten

Duidelijke en mooie website. De geleverde bloemen kwamen overeen met de foto. En als resultaat een heel tevreden ontvanger van de bloemen.

Van in het begin de leveringsprijs vermelden.

Pluspunten

Alles was toppie zeer tevreden !

Pluspunten

men is stipt, de boeketten zijn al altijd mooi geweest, en de extra's zoals wijnen zijn ook altijd van een goede kwaliteit. Ik kom er graag terug!!

parfait, definitivement recommande

bon service, bien traite

Pluspunten

sterk aan te bevelen- stipte levering - bij levering wordt een email verstuurd

Pluspunten

Prachtig boeket ontvangen. Samenstelling van bloemen en kleuren zijn SUPER. Ik kom zeker nog terug om meer bestellingen te doen. Bedankt, groetjes.

geen

Pluspunten

+++++

Pluspunten

Mooi boeket optijd afgeleverd

Pluspunten

Zijn mensen met veel geduld Ik heb op hun kunnen reken ondanks dat ik het moeilijk voor hun heb gemaakt Nogmaals van ganse harte bedankt

Pluspunten

Mooi boeket en op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Snel, efficiënt en vriendelijk!

2 sterren: slechter dan verwacht

Maybe need a better version of flower bucket. Order the xl but nothing special for the peixe 35€

Pluspunten

TOP SERVICE OVER DE HELE LIJN!!!

mijn naam werd verkeerd gespeld op het kaartje: COOLS ipv CLOOTS

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het ganse verloop en zeker over de bloemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Voor 100% tvreden. Pracht boeket afgeleverd. ( ze hebben me een foto ervan gestuurd). Ondanks de wijziging die jullie vooraf nog doorgegeven hebben , is het een mooi boeket geworden. En ook een heel snelle levering. Mijn compliment!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.