De bloemen waren niet vers hadden wat bruine bladeren en hingen al een beetje

Het boeket zag er ook groter uit op foto

Never Again

They did not deliver my flowers on the planned date, despite I ordered a week ago! Afterwards they apologised, and promised to deliver it one day after, and they missed that date too. It was delivered only two days later. As a result, I missed the date, which was special for us. During this process I tried to ask for help, however the person working at the helpdesk did not really help and was a bit disrespectful. Never again...

volledig tevreden

correcte afhandeling en verzorgde bloemen, okidoki

Tevreden klant

Frisse bloemen, correcte bestelling.

Bloemen rechtstreeks bij de persoon waar u het wil afgeven

Ik heb al verschillende malen bloemen laten leveren naar verschillende mensen en ze waren vol lof over de bloemen dat ze zo mooi vonden. Ik heb wel iedere keer het medium boeket laten leveren. De keuze aan boeketten zijn ook redelijk ruim wat ik een voordeel vind want zo kan je kiezen naar welke bloemen je wil laten bezorgen.

Bedankt voor de goede service

Bedankt voor de goede service ... Ons ma is super blij met haar mooie boeket... Tot een volgende keer

Echt ok

Zoals het hoort!!

Super mooie bloemen

Alles verliep vlekkeloos! Van begin tijdens het kiezen van het boeket tot het ontvangst. Ik ben heel tevreden!

Zeer Tevreden

Mijn beste vriendinnetje was heel tevreden over haar boeketje. Besteld vanuit Tenerife geleverd in Belgie Dankjewel voor de geweldige service Toppie

dramatisch

Bestelling gedaan op de 26ste voor een levering op de 27ste ivm een verjaardag . Via mail ontvang ik een bericht van aflevering op de 27ste. navraag bij de bersoon leert dat de bleomen helemaal niet zijn bezorgd. Echter zijn de bloemen pas de 29ste afgeleverd. Notabene niet eens persoonlijk overhandigd maar voor de deur neergezet !! Per toeval heeft de persoon de bos zien staan. werkelijk schandalig !!!! Ik eis mijn geld terug !!!!

Had bloemen besteld voor mijn lieve schoonmama en ze waren prachtig en vrijdag morgen al geleverd

Slecht

De bloemen werden NIET geleverd. Geen briefje in de brievenbus voor gemiste afleverpoging. Geen telefoontje ontvangen mbt eventuele leverproblemen. Zeer teleurgesteld en nog steeds wachtende op een reactie van de klantendienst waar dit gemeld werd.

Slecht

Slecht. In uw advertentie staat duidelijk levering in Wallonië met begin van postcodegetal met 6 en desondanks annuleert u mijn bestelling omdat u daar niet levert. U had op vrijdag nog kunnen leveren. Een ander bedrijf heeft een mooi boeket geleverd. Zal uw firma niet aanbevelen.

Top werk uitgevoerd

Na de levering hebben de mensen mijn opgebeld om te bedanken maar ook veel lof over de bloemen die ze prachtig vonden, dus zijn we heel tevreden.Bravo

Gewoon TOP

Heel makkelijk en perfecte service prachtige bloemen

Netjes op tijd geleverd !prima

Goede website, klantvriendelijk

Kwaliteit bloemen is echt OK, hoor ik van mijn vriendin!!

Omvang boeket zeer teleurstellend

Ik heb, zoals jaarlijks, een groot formaat boeket bloemen laten afleveren bij een voor mij belangrijke relatie. Ik kreeg na aflevering een foto retour en ik was zo gegenereerd tegenover mijn relatie onbeschrijfelijk zo'n armoedig bosje bloemen voor een behoorlijk bedrag, ik heb dit ervaren als een schoffering naar mijn relatie.....

Alles is correct verlopen .

Gebruiksvriendelijk, en bij een vraag heb ik zeer snel een mail ontvangen.

deze keer niet tevreden

deze keer niet helemaal tevreden. bloemen kwamen niet van de plaatselijke bloemist zoals gezegd maar van Nederland , er zat geen kaartje alhoewel ik er eentje vroeg, en ik had naast de bloemen en de bubbles een doosje witte chocolade met eetbare bloempjes besteld, dat zat er niet bij; . jammer ;

Super service

Zeker aan te raden!

Mooi boeket, snelle service!

Bloemen werden niet geleverd

Bloemen werden niet geleverd, wel melding gekregen dat ze geleverd werden. Topbloemen heeft wel 2 dagen nadien een nieuw boeket laten leveren.

Supersnel service en vlotte bestelling

geen enkel punt over te zeggen, supertevreden

Super service

Op tijd geleverd en kei mooi bouquet! Dank u! U hebt een nieuwe trouwe klant!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.