Het boeket zag er ook groter uit op foto
Beste Dylan van Lancker Wat jammer te vernemen dat het boeket niet vers is geleverd en ook de grootte van het boeket niet naar wens is geweest, onze excuses hiervoor. Onze klantenservice neemt contact met je op om een passende oplossing met je te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
They did not deliver my flowers on the planned date, despite I ordered a week ago! Afterwards they apologised, and promised to deliver it one day after, and they missed that date too. It was delivered only two days later. As a result, I missed the date, which was special for us. During this process I tried to ask for help, however the person working at the helpdesk did not really help and was a bit disrespectful. Never again...
Dear C, We are sorry to read that you are not happy about the delivery of your order, please accept our apologies. I can see that we refunded the money fully and that we delivered the bouquet at our costs, due to an error in our systems. I can see we did offer you the possibility to cancel fully and not have it delivered at all so that you could order somewhere else, if you wanted to. We are very sorry that it didn't go as planned and want you to please really accept our apologies. Best regards, Team Topbloemen.be
correcte afhandeling en verzorgde bloemen, okidoki
Beste Jo, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Frisse bloemen, correcte bestelling.
Beste Chris, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik heb al verschillende malen bloemen laten leveren naar verschillende mensen en ze waren vol lof over de bloemen dat ze zo mooi vonden. Ik heb wel iedere keer het medium boeket laten leveren. De keuze aan boeketten zijn ook redelijk ruim wat ik een voordeel vind want zo kan je kiezen naar welke bloemen je wil laten bezorgen.
Beste Patricia, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bedankt voor de goede service ... Ons ma is super blij met haar mooie boeket... Tot een volgende keer
Beste André, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Zoals het hoort!!
Beste Dirk, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Alles verliep vlekkeloos! Van begin tijdens het kiezen van het boeket tot het ontvangst. Ik ben heel tevreden!
Beste Daniela, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mijn beste vriendinnetje was heel tevreden over haar boeketje. Besteld vanuit Tenerife geleverd in Belgie Dankjewel voor de geweldige service Toppie
Beste Marleen , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bestelling gedaan op de 26ste voor een levering op de 27ste ivm een verjaardag . Via mail ontvang ik een bericht van aflevering op de 27ste. navraag bij de bersoon leert dat de bleomen helemaal niet zijn bezorgd. Echter zijn de bloemen pas de 29ste afgeleverd. Notabene niet eens persoonlijk overhandigd maar voor de deur neergezet !! Per toeval heeft de persoon de bos zien staan. werkelijk schandalig !!!! Ik eis mijn geld terug !!!!
Beste alexander, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Had bloemen besteld voor mijn lieve schoonmama en ze waren prachtig en vrijdag morgen al geleverd
Beste Lynn , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
De bloemen werden NIET geleverd. Geen briefje in de brievenbus voor gemiste afleverpoging. Geen telefoontje ontvangen mbt eventuele leverproblemen. Zeer teleurgesteld en nog steeds wachtende op een reactie van de klantendienst waar dit gemeld werd.
Beste NV, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Slecht. In uw advertentie staat duidelijk levering in Wallonië met begin van postcodegetal met 6 en desondanks annuleert u mijn bestelling omdat u daar niet levert. U had op vrijdag nog kunnen leveren. Een ander bedrijf heeft een mooi boeket geleverd. Zal uw firma niet aanbevelen.
Beste Marga, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Na de levering hebben de mensen mijn opgebeld om te bedanken maar ook veel lof over de bloemen die ze prachtig vonden, dus zijn we heel tevreden.Bravo
Beste Ingrid , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Heel makkelijk en perfecte service prachtige bloemen
Beste Muriel, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Netjes op tijd geleverd !prima
Beste Manuela , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Kwaliteit bloemen is echt OK, hoor ik van mijn vriendin!!
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik heb, zoals jaarlijks, een groot formaat boeket bloemen laten afleveren bij een voor mij belangrijke relatie. Ik kreeg na aflevering een foto retour en ik was zo gegenereerd tegenover mijn relatie onbeschrijfelijk zo'n armoedig bosje bloemen voor een behoorlijk bedrag, ik heb dit ervaren als een schoffering naar mijn relatie.....
Beste Suzan , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Gebruiksvriendelijk, en bij een vraag heb ik zeer snel een mail ontvangen.
Beste Raphael , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
deze keer niet helemaal tevreden. bloemen kwamen niet van de plaatselijke bloemist zoals gezegd maar van Nederland , er zat geen kaartje alhoewel ik er eentje vroeg, en ik had naast de bloemen en de bubbles een doosje witte chocolade met eetbare bloempjes besteld, dat zat er niet bij; . jammer ;
Beste Jenny , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Originele beoordeling
Zeker aan te raden!
Beste Greet, Wat een mooie beoordeling, ontzettend bedankt hiervoor! Dankjewel dat je ons dit hebt laten weten, we hopen je dan ook gauw weer als klant te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mooi boeket, snelle service!
Beste Wendy Redant, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en review! Daar zijn wij erg blij mee, we hopen je dan ook snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bloemen werden niet geleverd, wel melding gekregen dat ze geleverd werden. Topbloemen heeft wel 2 dagen nadien een nieuw boeket laten leveren.
Beste Ruth, Bedankt voor je review en beoordeling. Onze excuses dat een eerste bezorging van jouw boeket niet goed is verlopen, dit betreuren wij zeer. Ik zie dat wij dit met je hebben opgelost door alsnog een nieuw boeket op het opgegeven adres te laten leveren. Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
geen enkel punt over te zeggen, supertevreden
Beste İlkin , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Op tijd geleverd en kei mooi bouquet! Dank u! U hebt een nieuwe trouwe klant!
Beste Heidi, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.