Mooie bloemen maar late levering

Medium pakket bloemen laten leveren. Was even schrikken dat de ontvangers deze nog na 22u aangeboden kregen. Werd voor de deur gelegd, aangebeld en weg.

Veel keuze uit allemaal mooie boeketten in verschillende prijsklasse. Komen de afspraken zeker na.

Heel tevreden

Super mooie bloemen die geleverd zijn.

Beetje pover

Ik bestel altijd de grootste versie van een boeket en was daar vroeger altijd tevreden over, maar de laatste 2 keer was ik niet tevreden. Vorige maal heb ik dat ook gemeld en kreeg ik een compensatie, maar het laatste boeket was weer maar povertjes voor een "grote " versie. Jammer, ik heb nog 1 maal besteld omvat ik ze op maandag nodig had en dan zijn alle bloemenwinkels gesloten.

Slecht

Ik heb geprobeerd een boeket te sturen naar België. Heb geen flauw idee tot waar het Wallonië heet en waar Vlaanderen. Heb het hele adres ingevuld met woonplaats en postcode, vervolgens leek het allemaal in orde te zijn, kon in de kalender gewoon een datum opgeven. In mijn account leek het allemaal okay, was in behandeling! Die zaterdag de hele dag mn account in de gaten gehouden. Bleef hetzelfde... Eind van de dag nog niks geleverd! Bleek achteraf dat dat in je account niet zichtbaar is, maar dat ik mn hotmail in de gaten had moeten houden. Hebben ze de leverdatum zèlf gewijzigd van 2-12, naar 5-12??? Mn dochter kreeg dus niks voor dr verjaardag... Blokkeer dan gewoon de niet beschikbare bezorgdata voor Wallonië, dan ziet iedereen waar ie aan toe is!

Ik verwijs naar mijn mail met uw klantendienst. De bloemen werden niet geleverd volgens afspraak.

De bloemen werden gewoon in een grote hal van een appartementsgebouw achtergelaten zonder meer. De bestempeling werd niet gebeld zoals afgesproken. Bestemmelinge werd niet gebeld zoals gevraagd! Onprofessioneel!

Makkelijk besteld, mooi boeket, netjes geleverd.

Bestellen ging makkelijk en het boeket ziet er ook echt uit zoals op de foto's op de site. Zeker een aanrader!

Zeer correct, uiterst tevreden over de bestelling

Woensdag besteld, donderdag netjes afgeleverd en steeds up to date info

Levering super, prijs ok en duidelijk.

100% tevreden!

Levering gebeurd zoals gevraagd - heel positieve reactie ontvangen voor wat betreft het boeket … dus tevreden klant!

Lovenswaardig

Mijn +dochter was zeer gelukkig met het prachtige boeket en lekker flesje dat ze mocht ontvangen voor haar verjaardag.

Ik heb het boeket zelf niet gezien, maar mijn vrienden waren blij. De levering verliep vlot en correct op het afgesproken moment. Handig om zo op afstand iemand op te vrolijken met bloemen

Het boeket was gewoonweg prachtig ik had extra gevraagd tegen de middag te leveren ivm receptie is correct uitgevoerd iedereen super blij dankjewel voor de correcte bezorging

Geweldig bedankt ontvanger was in de wolken. Hartelijk bedankt

Geweldig bedankt ontvanger was in de wolken...hartelijk bedankt

NOOIT MEER

bloemen besteld voor een verjaardag. Besteld en betaald levering gevraagd op zaterdag, en wordt geleverd 4 dagen later dan zaterdag, geleverd op dinsdag !!! Nooit meer Topbloemen! Er zijn wel andere serieuze bloemisten

Betaald voor kaartje met tekst, echter niet geleverd.

Niet geleverd met ‘Cheers’ kaartje. De personen die het boeketje in ontvangst hebben genomen, wisten niet van wie het was. Ik moest er zelf achteraan bellen. Beetje jammer.

Niet tevreden

Op vrijdag 10 november bestelde ik een ruiker, op 11 november kreeg ik van jullie een mail dat de opdracht doorgegeven werd en de bloemen bezorgd gingen worden.Vanavond 13nov zijn er nog geen bloemen geleverd,hopelijk hebben jullie een oplossing,vriendelijke groeten

top !!!

de levering was correct en de bloemen waren heel mooi dank u wel

toujours satisfaite

J'ai commandé à plusieurs reprises des bouquets auprès de Topbloemen.be et à chaque fois j'ai été satisfaite et du service et des bouquets livrés (en Belgique et en France). Un seul bémol, la date de livraison qui ne peut pas toujours être celle que l'on aimerait car pas de livraison tous les jours, mais à part cela, je suis super enchantée.

Zoals gevraagd

De bloemen werden afgeleverd op het ogenblik dat ik gevraagd had. Ik werd ook perfect op de hoogte gehouden van de levering! Prima!

Belofte wordt nagekomen.

Het boeket ziet er verzorgd uit volgens de ontvanger. Bestelling ging eenvoudig. Bezorging goed nagekomen. Één minpuntje: de bezorgkosten vind ik wat hoog.

Bovenaan!

Het gekozen bloemenboeket was erg mooi, levering op tijd, kwaliteit en originele bloemen en topklantenservice!

top

vlotte service

Mooi boeket en op tijd geleverd

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.