5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Zeer snelle service en op een vergissing mijnerzijds direct gereageerd waardoor de bloemen toch nog vandaag geleverd konden worden. Professioneel bedrijf. Dankjewel beste bloemist!

Pluspunten

Het schijnt dat het een super vriendelijke man was die de bloemen afleverde! :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect verlopen en mooie boeket

Pluspunten

Het is perfect verlopen, zoals de vorige keren.

Het boeketje is iets kleiner dan de foto op de website, minder groen gebruikt.

Pluspunten

Goede communicatie en kreeg een gratis 2e levering op ander adres .wegens afwezigheid.

geen

Pluspunten

Beste, De service was perfect. Ikzelf heb het boeket niet gezien maar mijn vriendin was heel tevreden en stuurde me een foto door, het zag er heerlijk uit. Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten! Met vriendelijke groeten, Linda Gyselbrecht

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Leuke site, mooi boeket en op tijd geleverd :)

Mogelijkheid om voorkeur tijdstip van levering te kiezen. Bv voormiddag of namiddag

Pluspunten

snelle en correcte service ! Mooie ruikers !

Pluspunten

mooi boeket en op de gevraagde tijd geleverd.

Pluspunten

vlotte service, gemakkelijk, stipt

aan de dure kant

Pluspunten

Alles perfect. Correcte aflevering. Vriendelijk. Mooie bloemstukken heeft mij mij gemeld. Bedankt.

Pluspunten

Het boeket was erg mooi en is correct geleverd. Tof dat ik een mail kreeg bij ontvangst van de bloemen. Ik bestel zeker nog :)

Pluspunten

Prima geleverd mooi bloemstuk

Pluspunten

Heel mooi boeket. Afgeleverd op de afgesproken plaats. Alles gewoon toppie dus.

Als ik echt iets zou moeten schrijven dan enkel en alleen dat de tekst op hetkaartje iets fleuriger en groter mag zijn. Maar dan ben ik echt aan het muggenziften.

Pluspunten

TOP SERVICE !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een mooi boeket besteld maar op woensdag waren de bloemen al aan het verwelken slechts na 1 dag...ik vind dit heel jammer vermits het boeket toch redelijk van prijs was...

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.