Mooi boeket en op tijd geleverd

TOP bloemen!

Mooie bloemen en verzorgde levering.

Bijna perfect

Alles is goed geleverd enkel zat het kaartje er niet bij waarvoor ik heb betaald. Hierdoor wist de ontvanger niet van wie het bloemetje kwam....

"de dood of de gladiolen", copyright Gerrie Knetemann,voor jullie zijn de GLADIOLEN!

Na een mini brain storm in verband met levering,alles pico bello verlopen,kan ik U melden. Het was een verrassingscadeau,en wat een prachtige bloemenruiker werd er aangeleverd.Keurig,netjes,zoals afgesproken.Schitterende,kersverse bloemen!Ontvangster was,en is,in de hemel met haar boeket.Heeft onmiddellijk een mooie foto van haar bloemen doorgestuurd.Iedereen zeer tevreden.

Uitstekend!

Snelle service en goede kwaliteit bloemen!

Bloemen top

Bloemen top maar levering kon beter. Stonden in de gang terwijl dame thuis was. Is wel 95 jaar dus niet zo vlug aan parlefoon. Misschien beter wat langer wachten

Top verlopen

Schitterend boeket. Mijn vriendin was heel tevreden. Zeer verse bloemen Top

Eenvoudig te bestellen en correct geleverd.

Tof om ern leuke reactie re ontvangen van diegene die het bloemetje gekregen heeft.

Zeer behulpzaam bij de afhandeling van de bestwlling

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling; werd perfect opgevangen en gecorrigeerd

Topservice

Al enkele malen bloemen besteld via deze website en laten leveren en steeds topservice op maat!

Mooi boeketje bloemen met lekkere chocolade.

Levering op dezelfde dag was geweldig!

Same day delivery was great! Dank u wel! Thank you so much!

Vlotte en vriendelijke aflevering, alles prima verzorgd.

TOP

Alles gegaan zoals afgesproken

Top - correct - boeket stipt en vers geleverd!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Perfected verassing voor verjaardag!

Bloemen voor de jarige! Levering ging heel goed. De jarige was er aangenaam mee verast!

Prachtige service!

Ik ben zeer aangenaam verrast geweest door de oplossing die Topbloemen voorstelde na een wat "verkeerd" gelopen zending! Topbloemen.be - jullie zijn echt TOP! Dank om de jarige alsnog héél gelukkig te maken -;)

Alles zeer vlot verlopen en heel klantvriendelijk.

Alles zeer vlot verlopen en heel klantvriendelijk.

vlotte service

top

Top service!

Mooie bloemen, stipte levering op de gewenste dag.

Surprice

Ze vonden het een heel mooi boeket

Perfecte service

Goede service, bloemen werden op het juiste moment afgeleverd en waren mooi,

Goede communicatie, alles verliep correct. Bloemen waren vers volgens persoon die bloemen ontvangen heeft. Hartelijk dank voor de goede service. Groetjes Chris

Ik wilde nog snel een bloemetje laten leveren bij een collega. Vond deze site Topbloemen.be bij het zoeken op het internet. In no time had ik mijn boeketje besteld. Duidelijk, ruim aanbod, voor iedere portemonnee, kortom een topservice bieden ze aan op Topbloemen. be. Hier kom ik zeker nog meer. Misschien nog 1 tip voor de beheerders: een snelservice zou soms van pas komen. Als het boeket diezelfde dag nog geleverd kan worden. Dank je voor het mooie boeket, we hebben iemand blij gemaakt hiermee.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.