Ik heb, zoals jaarlijks, een groot formaat boeket bloemen laten afleveren bij een voor mij belangrijke relatie. Ik kreeg na aflevering een foto retour en ik was zo gegenereerd tegenover mijn relatie onbeschrijfelijk zo'n armoedig bosje bloemen voor een behoorlijk bedrag, ik heb dit ervaren als een schoffering naar mijn relatie.....
Beste Suzan , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Gebruiksvriendelijk, en bij een vraag heb ik zeer snel een mail ontvangen.
Beste Raphael , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
deze keer niet helemaal tevreden. bloemen kwamen niet van de plaatselijke bloemist zoals gezegd maar van Nederland , er zat geen kaartje alhoewel ik er eentje vroeg, en ik had naast de bloemen en de bubbles een doosje witte chocolade met eetbare bloempjes besteld, dat zat er niet bij; . jammer ;
Beste Jenny , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Originele beoordeling
Zeker aan te raden!
Beste Greet, Wat een mooie beoordeling, ontzettend bedankt hiervoor! Dankjewel dat je ons dit hebt laten weten, we hopen je dan ook gauw weer als klant te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mooi boeket, snelle service!
Beste Wendy Redant, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en review! Daar zijn wij erg blij mee, we hopen je dan ook snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bloemen werden niet geleverd, wel melding gekregen dat ze geleverd werden. Topbloemen heeft wel 2 dagen nadien een nieuw boeket laten leveren.
Beste Ruth, Bedankt voor je review en beoordeling. Onze excuses dat een eerste bezorging van jouw boeket niet goed is verlopen, dit betreuren wij zeer. Ik zie dat wij dit met je hebben opgelost door alsnog een nieuw boeket op het opgegeven adres te laten leveren. Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
geen enkel punt over te zeggen, supertevreden
Beste İlkin , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Op tijd geleverd en kei mooi bouquet! Dank u! U hebt een nieuwe trouwe klant!
Beste Heidi, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Medium pakket bloemen laten leveren. Was even schrikken dat de ontvangers deze nog na 22u aangeboden kregen. Werd voor de deur gelegd, aangebeld en weg.
Beste Jeff, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Veel keuze uit allemaal mooie boeketten in verschillende prijsklasse. Komen de afspraken zeker na.
Beste Muriel, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.be Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Super mooie bloemen die geleverd zijn.
Beste Wendy Van Dyck, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik bestel altijd de grootste versie van een boeket en was daar vroeger altijd tevreden over, maar de laatste 2 keer was ik niet tevreden. Vorige maal heb ik dat ook gemeld en kreeg ik een compensatie, maar het laatste boeket was weer maar povertjes voor een "grote " versie. Jammer, ik heb nog 1 maal besteld omvat ik ze op maandag nodig had en dan zijn alle bloemenwinkels gesloten.
Beste Gerda, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb geprobeerd een boeket te sturen naar België. Heb geen flauw idee tot waar het Wallonië heet en waar Vlaanderen. Heb het hele adres ingevuld met woonplaats en postcode, vervolgens leek het allemaal in orde te zijn, kon in de kalender gewoon een datum opgeven. In mijn account leek het allemaal okay, was in behandeling! Die zaterdag de hele dag mn account in de gaten gehouden. Bleef hetzelfde... Eind van de dag nog niks geleverd! Bleek achteraf dat dat in je account niet zichtbaar is, maar dat ik mn hotmail in de gaten had moeten houden. Hebben ze de leverdatum zèlf gewijzigd van 2-12, naar 5-12??? Mn dochter kreeg dus niks voor dr verjaardag... Blokkeer dan gewoon de niet beschikbare bezorgdata voor Wallonië, dan ziet iedereen waar ie aan toe is!
Beste Lois, Bedankt voor deze review. Spijtig om te lezen dat jij niet tevreden bent over onze diensten. Jouw bestelling heb je geplaatst om 01/12 om 14u04. Op 01/12 om 15u17 hebben wij jou meteen geïnformeerd over de wijziging van de bezorgdatum, met de optie tot annuleren indien gewenst. Wij hebben helaas niks (meer) van jou vernomen en hebben dus de datum verplaatst naar 05/12. Op Topbloemen.be wordt de informatie dan ook meteen op de homepage aangegeven : In Wallonië (postcodes die beginnen met 13, 14, 4, 5, 6 en 7) leveren wij enkel op dinsdag en op vrijdag. Kiest u voor een andere dag dan ontvangt u van ons bericht dat wij de leverdatum zullen aanpassen. Het spijt mij dan ook dat het niet op de juiste dag werd bezorgd, onze welgemeende excuses hiervoor. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.be
De bloemen werden gewoon in een grote hal van een appartementsgebouw achtergelaten zonder meer. De bestempeling werd niet gebeld zoals afgesproken. Bestemmelinge werd niet gebeld zoals gevraagd! Onprofessioneel!
Beste RIta , Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds contact opgenomen is, ik ga er hier dan ook vanuit dat het netjes opgelost wordt. Mocht dit niet het geval zijn ontvang ik graag alsnog bericht van je; [email protected] Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bestellen ging makkelijk en het boeket ziet er ook echt uit zoals op de foto's op de site. Zeker een aanrader!
Beste Tom, Bedankt voor jouw mooie review! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent, we hopen je dan ook gauw weer als klant te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Zeer correct, uiterst tevreden over de bestelling
Beste Christian, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Woensdag besteld, donderdag netjes afgeleverd en steeds up to date info
Beste Elisabeth, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Levering super, prijs ok en duidelijk.
Beste Pascal, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Levering gebeurd zoals gevraagd - heel positieve reactie ontvangen voor wat betreft het boeket … dus tevreden klant!
Beste Claire, Wat een mooie beoordeling, erg bedankt hiervoor! Fijn om te lezen dat de ontvanger er zo tevreden mee is. We hopen je snel weer bij ons terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mijn +dochter was zeer gelukkig met het prachtige boeket en lekker flesje dat ze mocht ontvangen voor haar verjaardag.
Beste Carine, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Ik heb het boeket zelf niet gezien, maar mijn vrienden waren blij. De levering verliep vlot en correct op het afgesproken moment. Handig om zo op afstand iemand op te vrolijken met bloemen
Beste H, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Het boeket was gewoonweg prachtig ik had extra gevraagd tegen de middag te leveren ivm receptie is correct uitgevoerd iedereen super blij dankjewel voor de correcte bezorging
Geweldig bedankt ontvanger was in de wolken...hartelijk bedankt
bloemen besteld voor een verjaardag. Besteld en betaald levering gevraagd op zaterdag, en wordt geleverd 4 dagen later dan zaterdag, geleverd op dinsdag !!! Nooit meer Topbloemen! Er zijn wel andere serieuze bloemisten
Beste Françoise, Op 06/11 hebben wij jou een email gestuurd over jouw bestelling. Helaas hebben wij geen antwoord van jou mogen ontvangen en zijn er dus van uitgegaan dat de nieuwe datum van 14/11 dan ook akkoord was. Wij hebben toen ook de mogelijkheid gegeven om de bestelling te annuleren. Ik heb jou zojuist ook een email verstuurd met het bewijs dat wij op 06/11 jou hebben gemaild. Met vriendelijke groet, Team topbloemen.be
Niet geleverd met ‘Cheers’ kaartje. De personen die het boeketje in ontvangst hebben genomen, wisten niet van wie het was. Ik moest er zelf achteraan bellen. Beetje jammer.
Beste Jules, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.