parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Levering zelfs na 18h ! Super

Pluspunten

Mooi boeket en snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Als je de optie krijgt om een leverdatum te kiezen. Is het jammer dat deze dan niet gerespecteerd wordt. Maandag besteld voor woensdag en dinsdag al geleverd. Misschien niet de optie geven...

Pluspunten

mooie ruiler. Stipte levering

Pluspunten

Duidelijke website + heel efficiënt, reeds 2x bloemen besteld en ze op tijd geleverd gekregen.

de boeketten zijn heel klein. Ik koos voor een boeket xl formaat waar ik heel blij voor was want deze was absoluut niet groot. Met een klein boeket val je in affronten....

Pluspunten

Goede webwinkel, snelle levering, Msnelle reactie op eventuele opmerking, snelle afhandeling en rechtzettingen

Pluspunten

Correcte service en levering conform de afspraken. Top.

Pluspunten

zeer goede service

3 etoiles: bien, une experience raisonnable

Commande livree a� temps .Bon suivi et bonne communication. Bouquet trop ( vraiment ) petit par rapport au prix paye !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

zeer positieve ervaring

Pluspunten

Het bestellen was eenvoudig, er werd gereageerd op mijn vraag. Ik kon niet aanwezig zijn bij de uitvaart, daar ik momenteel in Maputo - Mozalbique woon en heb de rpuwbloemen niet gezien.

Pluspunten

Bevestiging bestelling Boeket was mooi Exacte uitvoering !

Pluspunten

Het was weer TOP

Pluspunten

alles ok

Pluspunten

Alles prima geregeld! Hartelijk dank

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

De communicatie wb de levering

Onmiddellijk kunnen betalen met Bancontact ipv enkel met kredietkaart

Pluspunten

Super snelle service woensdag om 9 u besteld en om 11u werden ze geleverd bij mijn moeder de bloemen staan nog altijd mooi mijn moeder content en ik ook

Pluspunten

Snelle en correcte service. Dank u wel

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.