2 sterren: slechter dan verwacht

Bloemen waren zeker niet vers bij levering . 7 dagen versheidsgarantie. Na 5 dagen vallen de rozen eraf

Pluspunten

Heel snelle levering en mooi boeket!

Misschien ook een soort van tracking systeem dat we weten wanneer ze leveren?

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

snel vriendelijk professioneel

Pluspunten

goedenavond ik heb onlangs mijn bestelling moeten annuleren en dat werd zeer correct opgevolgd waarvoor dank

correct bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg een foto doorgestuurd van het boeket en vond het echt niet ok. Gewoon een paar zonnebloemen met wat groen erbij, dat is wel heel mager voor een boeket dat mij 40 euro (incl verzending) heeft gekost!

Pluspunten

Duidelijke opvolging via e-mail. Mooi verzorgd boeket.

Richtuur levering te geven bij de bestelling?

Pluspunten

snelle levering - de gelukkigen waren aangenaam verrast

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

bloemen enkele dagen op voorhand besteld; mail op dag zelf ontvangen dat bloemen in gereedheid werden gebracht; op middag bericht gekregen dat er geen bloemist beschikbaar was zodanig dat bloemen dag erna toekwamen. Dit kon eerder gecommuniceerd worden dat er geen bloemist kon gevonden worden!

Pluspunten

mooie verse bloemen

De bloemen werden een dag later geleverd dan beloofd op de site.

Pluspunten

Veel keuze. Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

Pluspunten

Geleverd op de dag van afspraak. Supervriendelijke levering. Gebeld omdat bepaalde bloemen niet binnen waren en voorstel gedaan van andere bloemen. Meegeleverde vaas was zoals ik 'm zelf zou kopen.

De 20 geleverde bloemetjes kwamen toch iets minder bombastischer over dan op de foto. Voor de benaming "XL" had ik meer verwacht.

Pluspunten

vlugge levering en zeer vriendelijke bezorger! Mooi boeket!

Pluspunten

Super mooie bloemen alles netjes afgehandeld en kon de bestelling mooi opvolgen top

Pluspunten

Alles is heel vlot verlopen en de ontvanger was heel blij met het boeket.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Service was goed en op tijd geleverd,maar het boeket was ondermaats naargelang dit toch het grootste boeket was,viel dit bijzonder KLEIN uit. Zeker zijn geld NIET waard . Heb ergens anders al veel betere ervaringen gehad. Zeer spijtig.

Pluspunten

Bestelling tijdig geleverd

Echter het wens kaartje is niet bijgeleverd

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.