Pluspunten

Een mooi boeket en op tijd afgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering zoals gevraagd en gewenst

Ik mis het van niet echt te zien wat er geleverd wordt. Ik kies op basis van de foto. Hoe ziet mijn boeket er in het echt uit.

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

De ontvanger was zeer tevreden

Misschien foto doorsturen naar klant dat ze weten wat er geleverd is

Pluspunten

Prima, een zeer mooi boeket werd aan mijn partner bezorgd op het gevraagde tijdstip (na 8 uur 's-avonds). Dit terwijl volgens jullie condities levering tussen 9 en 18 uur zou moeten plaatsvinden.

Leveringsbevestiging niet ontvangen. Op maandag om 18 uur kon ik niet verifiëren of de bloemen nu waren bezorgd of niet.

Pluspunten

Zeer tevreden. Alles zoals afgesproken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle en correcte levering van de bloemen zoals vermeld in mijn omschrijving (naar een hotel voor een gast)

Het kaartje waarvoor ik heb betaald en specifieke tekst had getypt was niet geleverd, erg jammer. De bloemen hadden aan het einde van de eerste dag al schimmel op het blad en de bloem.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering en opdracht perfect uitgevoerd zoals gevraagd met een gelukkige wederhelft als gevolg

Pluspunten

Zeer goede communicatie en steeds een perfekte uitvoering van bestelling. Aan te raden !

Misschien een bevestiging van levering met foto van bloemboeket zou een pluspunt zijn. Zoals andere sites reeds aanbieden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen,want de bloemen kunnen niet op een zondag of afspraak geleverd worden,ben niet te vreden

levering

Pluspunten

Heel snelle betaling en levering. De bloemen zijn exact dezelfde als op de website en ik ben heel erg tevreden met de snelle levering.

bon service, bien traite

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over TOPBLOEMEN. De bestelling online doorgeven is niet alleen zeer gemakkelijk, maar bovendien ook heel leuk omdat men de keuze heeft tussen heel veel en verschillende mooie boeketten. Het feit dat de mogelijkheid bestaat om een aangepaste vaas en kaartje met persoonlijke boodschap mee te geven vind ik ideaal. Jammer genoeg heb ik nog nooit het boeket in werkelijkheid gezien, maar ik krijg er toch telkens heel veel bedankjes voor.

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Mooi boeket, snelle levering, klant was tevreden.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.