Dit is de 2de maal dat ik bestel bij Topbloemen.be, De eerste keer was voor mijn vriendin haar verjaardag, bloemen laten leveren op haar werk tijdens kantoor uren. Volgens Topbloemen.be is dat VOOR 17.00. De bloemen zijn om 19.20 afgeleverd op haar werk. Natuurlijk was niemand nog op kantoor om dat uur dus werd er maar beslist deze voor de deur te smijten, ik zeg duidelijk smijten omdat er niet veel meer van de bloemen over was toen mijn vriendin nog savonds naar haar werk gereden was om die te halen. Hiervoor support gecontacteerd en een bon gekregen ter vergoeding. Deze bon nu gebruikt en de bloemen die we aangekregen hebben waren alles behalve van kwaliteit, 4/5 bloemen al geknakt, een triestig boeketje voor die prijs. Je zou toch denken dat je toch wel iets krijgt voor een boeket van rond de 60 euro. Ik ging geen recentie schrijven omdat ik het mijn energie niet waard vond maar na een 3de herrineringsmail te krijgen om toch maar een beoordeling te geven heb ik me laten gaan! Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit klein stukje leesvoer. Groetjes en tot nooit meer op een topbloemen site!
Beste Driss, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mooi boeket, prachtig verzorgd. Top!
Beste Lode, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Alles netjes op tijd geleverd voor de verjaardag van mijn beste vriendin . Bloemen waren mooi en vriendin was aangenaam verrast. Bedankt voor de goede en snelle service. Mvg. Linda
Beste Linda, Bedankt voor deze mooie beoordeling, fijn om te vernemen dat het boeket naar wens is en dat je tevreden bent met onze service! We hopen je gauw weer in de toekomst van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Besteld, perfect geleverd en verzorgd en een uitstekende communicatie...Gewoon TOP
Beste Hedwig, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
ik maak al jaren gebruik van jullie diensten, steeds prachtige boeketten en altijd aangename, blije en vooral hartelijke reacties van de ontvanger.
Beste Anny, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
De bloemen zijn nog steeds niet afgeleverd !
Beste Fabienne , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Kunnen geen bevestiging van effectieve aflevering geven. Na verschillende mails zou een nieuw boeket op mijn thuisadres geleverd worden zodat ik het zelf zou kunnen bezorgen. Maar is ook niet gebeurd zoals beloofd. Ik kan deze´TOPbloemenwinkel´ dus alleen maar aan iedereen afraden.
Beste Inge, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Frisse en mooie boeketten, verzorgd en mooi op tijd geleverd
Beste Patrick , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Al een paar keer bloemen laten leveren en elke keer zeer tevreden
Beste Lisette, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.be Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Speciaal voor jullie gekozen omdat de bloemen zeker zouden geleverd worden 14/09. Diezelfde ochtend nog mail ontvangen dat de bloemen zeker vandaag zouden geleverd worden. Pas ‘s avonds een mail ontvangen dat bloemen niet zouden geleverd worden. Weg verjaardag, geen bloemen geleverd, geld terug gevraagd, maar dat is nog onderweg. Absoluut geen leuke ervaring dus…
Beste Jurgen, Bedankt voor deze review. Het spijt mij enorm dat de bloemen niet geleverd werden, ik weet niet wat er mis is gegaan. Ik heb ook een officiële klacht ingediend bij onze bezorgdienst zodat dit met de juiste bezorger wordt opgepakt want het kan simpelweg niet. Zoals aangegeven heb ik toen meteen het volledig bedrag teruggestort / verrekend op de krediet kaart waarmee er betaald werd. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende van dienst te zijn geweest en wil jou nogmaals mijn excuses aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Altijd op tijd en op voorhand steeds een berichtje van de levering. Wij bestellen bij Topbloemen omdat je steeds krijgt wat je besteld.
Beste Agnes en Ludo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw beoordeling achter te laten. Dit wordt enorm gewaardeerd, wij kunnen onze service namelijk alleen maar verbeteren op deze manier. Ik wens je verder een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
duidelijke site, makkelijk hanteerbaar en vlotte levering. Een aanrader!
Beste Dominique , Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Beste Lieve, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Altijd zeer tevreden van deze bloemen ! Zijn altijd super mooi en blijven lang ! Perfect niets op aan te melden. De bezorgers zijn ook steeds heel vriendelijk
Beste Yana, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bloemen werden perfect op tijd geleverd, fles bubbels was er niet bij maar werd prompt nageleverd na vraag van mij. Dat is customer service zoals het hoort te zijn.
Beste Johan, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Beste Bert , Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Bestelling werd nooit afgeleverd, ondanks de (automatische) melding dat “de bloemen waren bezorgd”. Een teleurstelling voor de jarige en een affront voor mij!
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer mooi boeket en snelle service. Bij problemen wordt er meteen een oplossing gezocht door de klantenservice wat zeer geapprecieerd wordt!
Beste Cathy, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Originele beoordeling
Zeer mooi boeket en snelle service. Helaas verwelken de bloemen zeer snel (nog geen week houdbaar)
Le bouquet était au-delà de mes attentes. Magnifique. Seul petit soucis, livré avec 1 jour de retard mais rien de grave. A bientôt pour une prochaine commande
Cher Serge, Merci pour votre commentaire positif. Je suis en revanche désolée de lire que le bouquet a été livré 1 jour en retard, toutes nos excuses. Nous espérons vous revoir sur Topfleurs.be une prochaine fois! Cordialement, Équipe Topfleurs.be
Boeket was veel kleiner in werkelijkheid dan op de afbeelding. Ik had het grootst mogelijke boeket geselecteerd. In werkelijkheid bleek dit eerder een klein boeket te zijn. Bovendien kwam de levering pas in de late namiddag aan. Mijn vrouw was die dag dus slecht gezind omdat ze de hele dag moest thuisblijven en het huis niet uit kon. Ik had haar gezegd dat er een verrassing zou komen. Wat een leuk kado had moeten zijn was dus vooral frustratie en teleurstelling!
Beste Pieter, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Zeer gebruiksvriendelijke site. De ontvangers van de bloemen getuigden dat zij lang hebben kunnen genieten van het boeket, hetgeen bevestigt dat de bloemen vers zijn. Verder werden de boeketten ook telkens door een zeer vriendelijk persoon afgeleverd. Bij een volgende gelegenheid plaats ik opnieuw mijn bestelling bij Topbloemen!
Beste Anneke, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Vroeger werkte Topbloemen met lokale bloemisten, wat een super systeem was, maar nu worden bloemen blijkbaar vanuit een centraal depot verzonden. Wanneer de bloemen - na een hele dag in een warme bestelwagen te hebben gelegen - uiteindelijk veel te laat (19u45!) op een bedrijfsadres geleverd worden, kan iedereen wel raden in welke staat ze zich bevinden. Zeer teleurgesteld! Ik zal vanaf nu dan maar zelf de lokale bloemist opzoeken.
Beste Julie, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is gevonden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mooi boeket op vaas, snel geleverd. Top
Beste Albert, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Een heel mooi boeket, op tijd geleverd . We worden ook goed op te hoogte gehouden over het klaar maken, het wegbrengen eñ het leveren . Super gewoon .
Beste Henriette , Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Mooie website, veel keuze en gemakkelijk om te bestellen, stipte en vriendelijke levering, bloemen waren van super kwaliteit, we hebben er bijna 2 weken van genoten.
Beste Erik, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.