Hier in 1 woord : verschrikkelijk

Dit is de 2de maal dat ik bestel bij Topbloemen.be, De eerste keer was voor mijn vriendin haar verjaardag, bloemen laten leveren op haar werk tijdens kantoor uren. Volgens Topbloemen.be is dat VOOR 17.00. De bloemen zijn om 19.20 afgeleverd op haar werk. Natuurlijk was niemand nog op kantoor om dat uur dus werd er maar beslist deze voor de deur te smijten, ik zeg duidelijk smijten omdat er niet veel meer van de bloemen over was toen mijn vriendin nog savonds naar haar werk gereden was om die te halen. Hiervoor support gecontacteerd en een bon gekregen ter vergoeding. Deze bon nu gebruikt en de bloemen die we aangekregen hebben waren alles behalve van kwaliteit, 4/5 bloemen al geknakt, een triestig boeketje voor die prijs. Je zou toch denken dat je toch wel iets krijgt voor een boeket van rond de 60 euro. Ik ging geen recentie schrijven omdat ik het mijn energie niet waard vond maar na een 3de herrineringsmail te krijgen om toch maar een beoordeling te geven heb ik me laten gaan! Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit klein stukje leesvoer. Groetjes en tot nooit meer op een topbloemen site!

Mijn vrouwtje vond het schitterend

Mooi boeket, prachtig verzorgd. Top!

Goede service, keurig op tijd

Alles netjes op tijd geleverd voor de verjaardag van mijn beste vriendin . Bloemen waren mooi en vriendin was aangenaam verrast. Bedankt voor de goede en snelle service. Mvg. Linda

Topbloemen zijnTOP

Besteld, perfect geleverd en verzorgd en een uitstekende communicatie...Gewoon TOP

Zeer tevreden van de geleverde bloemen

ik maak al jaren gebruik van jullie diensten, steeds prachtige boeketten en altijd aangename, blije en vooral hartelijke reacties van de ontvanger.

Bloemen Nog niet geleverd

De bloemen zijn nog steeds niet afgeleverd !

Onbetrouwbaar

Kunnen geen bevestiging van effectieve aflevering geven. Na verschillende mails zou een nieuw boeket op mijn thuisadres geleverd worden zodat ik het zelf zou kunnen bezorgen. Maar is ook niet gebeurd zoals beloofd. Ik kan deze´TOPbloemenwinkel´ dus alleen maar aan iedereen afraden.

De naam zegt het allemaal: TOP

Frisse en mooie boeketten, verzorgd en mooi op tijd geleverd

mooi bloemstuk en geleverd zoals gevraagd

Al een paar keer bloemen laten leveren en elke keer zeer tevreden

Bloemen voor de 50ste verjaardag van mijn zus werden gewoon niet geleverd…

Speciaal voor jullie gekozen omdat de bloemen zeker zouden geleverd worden 14/09. Diezelfde ochtend nog mail ontvangen dat de bloemen zeker vandaag zouden geleverd worden. Pas ‘s avonds een mail ontvangen dat bloemen niet zouden geleverd worden. Weg verjaardag, geen bloemen geleverd, geld terug gevraagd, maar dat is nog onderweg. Absoluut geen leuke ervaring dus…

Topteam achter Topbloemen

Altijd op tijd en op voorhand steeds een berichtje van de levering. Wij bestellen bij Topbloemen omdat je steeds krijgt wat je besteld.

mooi boeket die perfect geleverd werd

duidelijke site, makkelijk hanteerbaar en vlotte levering. Een aanrader!

Super !!

Altijd zeer tevreden van deze bloemen ! Zijn altijd super mooi en blijven lang ! Perfect niets op aan te melden. De bezorgers zijn ook steeds heel vriendelijk

Perfecte service en goeie opvolging

Bloemen werden perfect op tijd geleverd, fles bubbels was er niet bij maar werd prompt nageleverd na vraag van mij. Dat is customer service zoals het hoort te zijn.

Alles in orde!

Waardeloos en onbetrouwbaar

Bestelling werd nooit afgeleverd, ondanks de (automatische) melding dat “de bloemen waren bezorgd”. Een teleurstelling voor de jarige en een affront voor mij!

Zeer mooi boeket en snelle service. Bij problemen wordt er meteen een oplossing gezocht door de klantenservice wat zeer geapprecieerd wordt!

Très satisfait

Le bouquet était au-delà de mes attentes. Magnifique. Seul petit soucis, livré avec 1 jour de retard mais rien de grave. A bientôt pour une prochaine commande

Teleurgesteld

Boeket was veel kleiner in werkelijkheid dan op de afbeelding. Ik had het grootst mogelijke boeket geselecteerd. In werkelijkheid bleek dit eerder een klein boeket te zijn. Bovendien kwam de levering pas in de late namiddag aan. Mijn vrouw was die dag dus slecht gezind omdat ze de hele dag moest thuisblijven en het huis niet uit kon. Ik had haar gezegd dat er een verrassing zou komen. Wat een leuk kado had moeten zijn was dus vooral frustratie en teleurstelling!

Uitstekende service!

Zeer gebruiksvriendelijke site. De ontvangers van de bloemen getuigden dat zij lang hebben kunnen genieten van het boeket, hetgeen bevestigt dat de bloemen vers zijn. Verder werden de boeketten ook telkens door een zeer vriendelijk persoon afgeleverd. Bij een volgende gelegenheid plaats ik opnieuw mijn bestelling bij Topbloemen!

Teleurstellend

Vroeger werkte Topbloemen met lokale bloemisten, wat een super systeem was, maar nu worden bloemen blijkbaar vanuit een centraal depot verzonden. Wanneer de bloemen - na een hele dag in een warme bestelwagen te hebben gelegen - uiteindelijk veel te laat (19u45!) op een bedrijfsadres geleverd worden, kan iedereen wel raden in welke staat ze zich bevinden. Zeer teleurgesteld! Ik zal vanaf nu dan maar zelf de lokale bloemist opzoeken.

Mooi boeket op vaas, snel geleverd. Top

Een heel mooi boeket, op tijd geleverd . We worden ook goed op te hoogte gehouden over het klaar maken, het wegbrengen eñ het leveren . Super gewoon .

SNEL LEVERING EN SUPER KWALITEIT

Mooie website, veel keuze en gemakkelijk om te bestellen, stipte en vriendelijke levering, bloemen waren van super kwaliteit, we hebben er bijna 2 weken van genoten.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.