parfait, definitivement recommande

Pluspunten

prachtig boeket geleverd volgens bestelling met vaas

4 etoiles: bon service, bien traite

Magnifique bouquet livre le jour meme<b>Suggestions</b><p>Rapidite de la confirmation de livraison

4 etoiles: bon service, bien traite

Commande et livre le jour meme Tres beaux bouquets

Pluspunten

Heel tevreden.Topservice!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden: ik wist vooraf dat de bloemen die ik bestelde niet voorradig waren en ik vernam ook dat de bestemmeling niet aanwezig was

ik was wel teleurgesteld over het boeket dat ik op foto zag. de bloemen zagen er niet vers en al grotendeels uitgebloeid uit. het was ook weinig gevarieerd. zo zeer zelfs dat ik me bij de collega's heb verontschuldigd. hhet leek hen ook geen boeket van 30 euro te zijn

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Ik heb donderdag bloemen besteld en betaald om zaterdag te laten bezorgen in een hotel in Belgie. Helaas zijn de bloemen niet bezorgd.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Perfecte timing en levering.... dankjewel!

Pluspunten

Mooie boeketten en snelle levering, zelfs de dag van bestelling nog. Topservice!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze

Bevestigingsmail wanneer bloemen geleverd werden?

very bad, unacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

Gemakkelijk. Gebruiksvriendelijk. Je kan alles volgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste, teleurstellende ervaring, bloemen woensdag stipt geleverd, maar in het weekend al mogen weggooien wegens helemaal verslenst, en dat voor een ruiker van in de 40 euro. Blijven helemaal geen week goed...

Pluspunten

zéér tevreden !!! vriendelijke dame aan de telefoon, correcte reactie op mijn vraag of ik bij het laten leveren van 2 boeketten op hetzelfde adres ik toch maar 1 keer leveringskost moest betalen. Mooi verzorgd en goede kaartjes met de tekst er netjes op zoals ik het zelf geschreven had, mijn zus heeft een video naar mij gestuurd zodat ik de boeketten in haar huis zou kunnen zien staan en ze zagen er perfect uit !!! De boeketten waren ook mooi binnen de gevraagde tijd geleverd, Hartelijk dank !!

3 etoiles: bien, une experience raisonnable

Bien a� l heure et efficace<b>Suggestions</b><p>Les grandes fleurs blanches etaient deja� fanees

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte service,snelle bediening

ik had een iets groter boeket verwacht,daar ik ook voor bij heb betaald voor een groter boeket valt de grote mij wat tegen. Gezien op foto die mij is doorgestuurd.

Pluspunten

Goed en op tijd geleverd met voldoende communicatie voor en na per mail. Heel mooi boeket. Dit is al de 4de of 5de keer dat we beroep doen op topbloemen, steeds op tijd en correct en belangrijk, het boeket stemt overeen met wat op website te zien is.

Wijn was andere fles dan op foto website bij bestelling (wel rood en gelijkaardige kwaliteit). Op zich niet erg, maar misschien toch handig dit te melden. Bijbesteld kaartje was matig qua kwaliteit; detail waar verbetering mogelijk is (afhankelijk van lokale partner?)

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.