Een heel mooi boeket, op tijd geleverd . We worden ook goed op te hoogte gehouden over het klaar maken, het wegbrengen eñ het leveren . Super gewoon .

SNEL LEVERING EN SUPER KWALITEIT

Mooie website, veel keuze en gemakkelijk om te bestellen, stipte en vriendelijke levering, bloemen waren van super kwaliteit, we hebben er bijna 2 weken van genoten.

Goed maar slordig

Bloemen waren volgens afspraak bezorgd, maar helaas zonde kaartje met afzender en persoonlijke boodschap Dat je het geld van het kaartje terug krijgt heb je niet zoveel aan.

Ok the flowers but worst delivery

Ok the flowers, but I specifically wrote a not about the delivery hour, and obviously they did just the opposite. Moreover, without any advice. Worst delivery service ever.

Nooit meer

Slechte bloemen , drie geknakt , en paar uitgebloeide bloemen . Slecht verpakt Groot verschil met Nederlandse topbloemen die keurig lekvrij verpakt waren . Zonde van het geld van mijn vriendin Zou dus nooit bij topbloemen. be bestellen Werden ook niet netjes bij de deur afgeleverd moest zelf naar beneden komen . Slechte service !

Teleurgesteld en beschaamd

De ruiker die eerst afgeleverd werd was een schandaal. Gelukkig dat de jarige mij dit heeft durven melden zodat ik bij jullie mijn ongenoegen kon uiten. Dit werd de dag erna rechtgezet met een ruiker die overeen kwam met mijn bestelling, maar wat als de jarige niets had durven zeggen. Het verrassingseffecten op de dag van de verjaardag was ook totaal weg gezien de teleurstellende levering. Ik weet dus niet of ik nog van jullie diensten durf gebruik maken of aanbevelen aan andere mensen.

Bloemen niet geleverd

Boeket voor verjaardag vriendin. Werd bij buren afgeleverd maar die wou dat niet aannemen. Haar volste recht natuurlijk. Zogezegd briefje in de bus gelaten maar er zat niets in de brievenbus helaas. Geen mail, geen telefoontje om te verwittigen. De dag nadien wel maar ja…

Vraiment vraiment pas TOP

Le bouquet que j'avais commandé a été livré le 30 juin au lieu du 1er juillet. Comme c'était une surprise, cela a tout fait rater. Ce n'est pas admissible. Plus jamais je ne ferai appel à votre société.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zalig gevoel

Had bij mijn lieve vriendin bloemen laten bezorgen,ze was heel blij en was een super mooi boeket. Ga ik in de toekomst zeker nog gebruik van maken. Dank u

Ik heb al 4 keer bloemen besteld en ze zijn altijd op de dag geleverd, en heel mooie boeketten

Geen verse bloemen

Sorry, misschien ben ik een moeilijke klant ! dit boeket was voor mezelf en ligt nu al in de vuilbak. De rode rozen (2 stuks) stonden totaal open, boeket was niet zo fraai opgemaakt en de gerberia's lieten direct "hun kopje hangen".

Zeer snele correcte levering

Ik had 2 ruikers besteld en deze werden netjes en correct afgeleverd op de 2 adressen. Alleen spijtig dat de 1ste ruiker maar 3 dagen mooi zijn gebleven.

Vlotte bestelling en stipte levering

Dit is de derde keer dat ik een boeket bestel bij Top-bloemen. De bestemmelingen zijn altijd vol lof over de mooie bloemen. Het bestel proces is super eenvoudig. Wat me ook heel erg bevalt, is dat je op de hoogte wordt gebracht als het boeket geleverd is. Zeker in Corona tijden waar je vrienden/familie vaak niet mag bezoeken ( in het ziekenhuis bv.) ben ik heel blij dat topploegen bestaat.

Een zeer goede en professioneel bedrijf!

Een zeer goede en professioneel bedrijf!

Heel goede service

Topbloemen is en blijft TOP!!!

Van bestelling tot levering is alles altijd perfect.

Na een foute melding over mijn betaling ging alles perfect

Na een foute melding over mijn betaling ging alles perfect Ze hebben snel gereageerd op het problem en alles gecheckt en ervoor gezorgd dat er geen vertraging was met mijn bestelling. Top!

Klantendienst super vriendelijk

Klantendienst super vriendelijk en behulpzaam , levering bloemen wel heel laat op de avond . Maar wel geleverd op de dag die gevraagd was

De ontvanger is bijzonder tevreden. Met veel dank voor de bezorging!

Het was de eerste keer voor mij. Ik heb de bloemen op foto gezien en na een week staan die nog mooi! Dus: een pluim!

zeer vriendelijk en behulpzaam

Mooie overzichtelijke website

Makkelijke website eenvoudig om te bestellen werd goed op de hoogte gehouden van de levering en degene die dit boeketje mocht ontvangen was zeer tevreden dus een terechte dank je wel aan jullie.

super ... voor herhaling vatbaar

een echt mooi boeket zegt mijn vriendin. ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de levering. Super !!!

top

topservice

Super service, waarvoor dank

Ik kan alleen maar positieve feedback geven. Super!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.