parfait, definitivement recommande

Pluspunten

De persoon was zéér gecharmeerd door het mooie verzorgd boeket.

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie

bon service, bien traite

Pluspunten

Makkelijker kan niet! Prima verzorgd.

Pluspunten

Eenvoudige website, snel geregeld.

Pluspunten

- Dezelfde dag nog geleverd bij het bestellen, snelle service

2 sterren: slechter dan verwacht

Een dag te laat. Kan ik begrijpen, maar laat het dan die dag ook weten dat de levering niet lukt, ipv de dag erna. Dan vraag ik zo snel mogelijk leveren (aangezien het al een dag te laat was) Wordt het pas m half 7 s'avonds geleverd. Het kaartje was niet volledig waardoor de persoon in kwestie niet eens wist van wie de bloemen waren. Tot zover het verassingseffect.....

Pluspunten

Mooi volgens afspraak geleverd. ook de bloemen zijn prachtig bevonden.

Pluspunten

Een goede en snelle service! Een aarader

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bestelling was op tijd en op juiste adres

er waren al bloemen die bruin aan het worden waren. na enkel dagen zijn er al versschillende bloemen aan het verwelken. 7 dagen versgarantie is niet van toepassing op mijn bloemen.

Pluspunten

Mevr de Fraeye georgette was heel tevreden over mijn bestelling danku wel Groeten Charles Eeckhoudt Was op tijd geleverd op aflevering adres bij mevr de Fraeye In assebroek

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen, helaas

Het boeket voldeed echt niet aan de verwachtingen. Niet voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Betaalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Zeer klantvriendelijk en flexibel.

Pluspunten

SUPER!!!

1 etoile: tres mauvaise, inacceptable

<b>Suggestions</b><p>Ne plus deposer les fleurs en l absence du destinataire!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

Om 16.00 besteld en om 18.30 geleverd ... je moet het maar kunnen. En dan nog een schitterend boeket met mooie verse bloemen. Proficiat.

Beter dan dit is moeilijk te verwezenlijken.

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Fleurs trait fraiches et tres beau bouquet. Merci.<b>Suggestions</b><p>Le prix de la carte est eleve pour une carte publicitaire. Aurais prefere une carte avec mon message separe et dans une petite enveloppe.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een boeket besteld met zonnebloemen. Het was een geel boeket maar er zat geen enkele zonnebloem bij. BEN HELEMAAL NIET TEVREDEN.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.