Pluspunten

Mooi op tijd, vriendelijke persoon.

parfait, definitivement recommande

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Jour et delai de livraison respecte Beau bouquet de fleurs

Pluspunten

zeer goede service en opvolging

Pluspunten

Stipte levering, professioneel uitgevoerd. Beide ontvangers (verschillende adressen) waren bijzonder tevreden over de kwaliteit van het boeket en de geleverde service. Aanrader!

bien, une experience raisonnable

Pluspunten

Eerste maal dat ik een bestelling plaatste was vrij laat 's avonds. Het was de bedoeling een collega letterlijk in de bloemetjes te zetten en dat is op zeer adequate manier gebeurd door Topbloemen. Daags nadien werden deze, probleemloos, afgeleverd. Dit noem ik een top-service! Een adres om te onthouden.

Pluspunten

Ontvanger niet thuis, bloemen bij buren afgeleverd. Perfecte organisatie, mijn complimenten.

Pluspunten

3u tussen bestelling nog levering in Brussel.

Pluspunten

Makkelijk en snel besteld online. mooie boeket werd afgeleverd zoals aangegeven.

bon service, bien traite

Pluspunten

Zeer tevreden ,de bloemen waren heel mooi !

parfait, definitivement recommande

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Mooie bloemen netjes op tijd geleverd voor de Crematie van onze beste vriend Erik Rasschaert.

Suggestions

Geen , goede service , prima online shop , ruime keuze.

Pluspunten

mooi assortiment stipte levering

Pluspunten

perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.