Geen service, incorrecte afspraken, incorrecte levering

Bestelling dinsdag. Duidelijk Afspraak om te leveren Donderdag (2 dagen ná bestelling) vóór 12 u. Uiteraard niet geleverd. Meer nog s avonds wordt gemeld dat het boeket werd geleverd. Leugen want bestemmeling (mijn schoondochter en zoon) waren niet thuis tot gisteravond. Op vraag van waar werd er dan geleverd ? Geen antwoord. Die geeft er an bloemen gekregen op mij. Kosten ?? Qua service 0,0. Klantendienst heeft een boeket beloofd morgen zaterdag.. ik ven benieuwd ..

Geleverd volgens afspraak

De bestelling werd de volgende dag geleverd en zag er exact zo uit als op de foto. Geen klachten!

Snelle service en levering

Makkelijke bestelling en snelle service en levering, maakt dit een ideale leverancier om iemand letterlijk in de bloemetjes te zetten

gewoon: TOP !!!

Van bestelling tot levering, alles verloopt heel vlot.

Schitterend boeket en alles heel vlot verlopen!

Geachte, Ik schreef reeds een mail om te bedanken voor het mooie boeket dat geleverd werd aan een vriendin van mij. Ze was heel tevreden en stuurde een mooie foto. HET doet deugd dat er zo zorgvuldig mooie bloemen worden gekozen! Van harte dank, ook voor de voucher, en tot een volgende keer! vriendelijke groet Anne

Niet op beloofde dag geleverd

Bloemen 3 dagen op voorhand besteld, niet aangekomen. Ondanks ze 'op elk adres in België' en 'de dag zelf' nog kunnen leveren. Maar 3 dagen op voorhand bestellen is blijkbaar niet goed genoeg

Heel vlotte afhandeling

Bestelling is van bij het plaatsen tot het leveren heel goed te volgen. Prima service

vlot en efficient

vlot en efficient

Prima service !

Heel fijn dat u ons ook liet weten dat de bloemen bij de bestemmeling waren geleverd! Zo was ik ook gerustgesteld. Mooie bloemen en tijdig afgegeven! Top service!

Ontvanger was zeer tevreden

De grootte en kleurenpallet van het boeket is moeilijk in te schatten maar levering was in orde en ontvanger vond het geweldig.

Prachtig boeket & correcte service

Zeer efficiënte bestellingsmethode & de bestelling werd perfect uitgevoerd; de ontvanger was in elk geval super tevreden ! Zeker aan te bevelen voor mensen die weinig tijd hebben en een betrouwbare en deftige service wensen.

Correcte afhandeling door topbloemen.

Niettegenstaande de levering door de plaatselijke bloemist wat moeilijk liep, ben ik toch tevreden over topbloemen. De medewerkers hebben dit op een correcte manier afgehandeld, zodat de bloemen uiteindelijk toch bij de juiste persoon terecht kwamen. Dank hiervoor.

Tip top in orde!

Heel vlot, goede service, al verschillende keren besteld en was telkens tip top in orde!!!

Altijd service zoals beloofd!

Ik kan er altijd op vertrouwen dat mijn verwachtingen worden ingelost met Topbloemen!

Top kwaliteit bloemen!!!

Niet zo mooi

Hallo, heb het boeket rode rozen gezien op foto, vond het niet zo geslaagd. Het had een iets voller boeket mogen zijn gevuld met wat meer groen . Voor die prijs vond ik het ondermaats. We hebben nog eens een boeket besteld online, en dat was gewoon prachtig voor een goede prijs.

Ok, prima

Goede kwaliteit, en verder niets aan toe te voegen. Danku vriendelijk, en tot de volgende keer.

Kaartje met de wensen was niet bij de bloemen

De bloemen werden geleverd zonder het kaartje zodat de ontvanger niet wist van wie ze waren en ook het berichtje op het kaartje niet kon zien

Topservice

Snelle en correcte levering: mooi boeket

Super mooi boeket !

perfect op tijd geleverd

Bedankt

Topbloemen heeft met mij contact opgenomen en zal nieuw boeket bezorgen waarvoor onze dank.

Uiterst tevreden

Elke keer dat ik Topbloemen inschakelde voor een of andere gelegenheid, heb ik steeds heel positieve reacties te horen gekregen van de "geadresseerde".

Snel en effficiënt

In de namiddag bestelling geplaatst en de volgende dag kreeg mijn familielid het gevraagde boeket thuis geleverd. Boeket bleek supermooi te zijn. Ook betaling ervan verliep correct.

Zeer mooi boeket,wel heel jammer dat ze zeer snel verwelken

Zeer goede service en goed geleverd, welliswaar wel wat laat aangezien mijn vriendin, na een hele dag thuis te zijn juist s'avonds weg moest en ze niet in ontvangst kon nemen. Mijn vriendin was zeer tevreden, en het is echt een prachtig bouqet alleen zeer jammer dat na 3 dagen de bladeren volledig bruin zijn veworden en het bouqet volledig is verwelkt. Zou normaal wel veel langer moeten bloeien...

Joli bouquet et livraison à la date prévue

Bon service !

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.