parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Geweldige service. Ik werd gebeld omdat degene voor wie ik bloemen had besteld niet thuis was en in het ziekenhuis verbleef. Inmiddels hadden ze zelf al uitgezocht hoe dit zat en boden ze aan de bloemen, kosteloos, naar het ziekenhuis te brengen! Erg fijn meegedacht...

Pluspunten

Alles was ok,bloemen op tijd afgeleverd en vers

bien, une experience raisonnable

bon service, bien traite

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- web site - bloemen waren zoals besteld en vers

- ik vond de levering om 20u00 te laat.Misschien de mogelijkheid van het uur van afleveren bij de bestelling vermelden. Is niet echt duidelijk bij bestelling dat je telefonisch het uur van aflevering kunt bepalen.

Pluspunten

Vlotte levering en mooi boeket.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was op de afgesproken dag

Hallo ik heb voor mijn vrouw bloemen besteld. Nu had de bloemist geen blauwe bloemen. Hij belde hierover met mijn vrouw. Verrassing weg. Ben ik heel teleurgesteld over Ik kon mijn mails niet lezen omdat ik op reis en onderweg in vliegtuig zat. Ik heb de bloemen bovendien bij U besteld omdat u blauwe bloemen had de lievelingskleur van mijn vrouw. jammer dat u daar dan wel mee adverteert en niet kunt leveren Ik ben dus niet tevreden hoe een en ander gelopen is Frans Bessems

Pluspunten

Topservice waar niks op aan te merken is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was op tijd.

We hadden het boeket Sarah XL besteld maar er was jammer genoeg niets XL aan te bespeuren. Er zaten zéér weinig bloemen in, jammer dat we geen foto als bijlage kunnen uploaden om dit aan te tonen. Teleurstellend

bon service, bien traite

Pluspunten

levering was top volgens de ontvanger dank je wel

Pluspunten

Op tijd en perfect geleverd!!

Pluspunten

Mooi op tijd en heel verzorgd met een superblije klant als resultaat!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.