Een plezier om een boeket van Topbloemen te ontvangen!

Ik mocht een tijdje geleden zelf een boeket van Topbloemen ontvangen en dat was zo mooi dat ik er onlangs ook zelf eentje voor een collega bestelde. Goede service en prachtige boeketten!

Zeer mooie bloemen , precies zoals op de foto's op de website . De levering verloopt perfect .

Goede service.

Jammer dat men geen rekening houdt met een voorgestelde periode van levering ( geen tijdstip maar een deel van de dag ! )

Prijs kwaliteit én vriendelijke service!

Over heel de lijn prima in orde!

Snel, eenvoudig besteld en prachtige bloemen!

Fijne ervaring! Van het bestellen tot het zien van het resultaat.

Heel tevreden van de stipte service ! de bestemmeling was heel verrast en blij !

Perfect !

Mooi boeket geleverd de ontvangster was heel blij .

Prima after sales

Na een berichtje over het boeket is dit direct beantwoord met een voorstel/oplossing. Top klantenservice.

prima eens ik op de Belgische site zat

ik kwam ondanks het zoeken op .be toch op .nl terecht maar daar lukte het betalen niet. Als ik raad vroeg hebben jullie direct uitgelegd dat ik het beter via .be bestelde. Daarna vlotte alles vanzelf. Ik heb de bloemen niet gezien en mijn collega heeft nog niet gereageerd maar ik veronderstel dat het in orde is.

ontvanger tevreden !

duidelijke website

Doet wat het belooft !

Zelf heb ik de bloemen niet gezien, maar de ontvangster liet me weten dat het een práchtig boeket was. Wel kleine opmerking : levering dezelfde dag zoals beloofd, maar gezien het een woonzorgcentrum betreft, was een levering na 20.3Ou toch wel wat laat...

Super klantvriendelijk.

De bestelling verloopt simpel, een duidelijke website. Ook na de bestelling is de klantenservice nog goed berijdbaar. Topbloemen is een Top bedrijf! Hartelijke groet Anja.

Bloemen waren niet vers.

Rozen waren afgeknapt. Ben teleurgesteld. Was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde.

Mijn bestelling werd correct en met zorg uitgevoerd!

Een positieve ervaring, voor herhaling vatbaar!

Super tevreden

Super mooi boeket, ontvanger was heel blij, ik dus zeer tevreden

Géén kaartje bij de bloemen.

Het boeket werd geleverd op de juiste datum en het juiste adres. Het kaartje met gelukwensen voor hun huwelijk ontbrak niettegenstaande ik ervoor betaalde. Graag woordje uitleg a.U.b. Guido Dierckx

mooi boeket

een mooi boeket vlot aan huis gebracht

Perfect !

Mooie keuze bloemen, vlotte betaling en stipt geleverd :-)

Goede service en snelle opvolging.

Bloemen voor mijn jarige zus, die te ver woont om haar zelf te bezoeken. Snel en goed geleverd.

Uitstekende service !

Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd ging worden en geadresseerde was heel tevreden over haar gekregen boeket !

Top levering gedaan. Ik ben zeer tevreden van de bestelling.

Geweldige service!!

De bloemen die ik had besteld kwamen met een verkeerd kaartje aan bij de ontvanger. Daardoor wisten ze niet wie de afzender was. Zij hebben Topbloemen gebeld en er werd beloofd dat het correcte kaartje de volgende dag bezorgd zou worden. De volgende dag gebeurde dat inderdaad, maar dat niet alleen, ze kregen er als goedmakertje ook nog een doosje chocola bij.

Altijd perfect in orde. Ook als er iets speciaal wordt gevraagd.

Uitstekende service

Bestellen via de website is eenvoudig. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het verzendproces. Goeie service!

Besteld en dezelfde dag nog geleverd

Ik heb besteld en dezelfde dag wou ik het nog geleverd hebben en ze hebben het ook dezelfde dag geleverd zoals gevraagd en nog snel ook

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.