Pluspunten

Super service! Had een bestelling van 3 boeketten, en kon dit nog op het laatste moment nog wijzigen. De boeketten zijn op tijd bezorgd, ze waren mooi en wat groter zelfs dan ik dacht. Ben echt tevreden over Topbloemen.

Misschien beetje duur

bon service, bien traite

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle probleemloze levering,

spijtig dat we de levering zelf niet zien, anders kon ik bij volle tevredenheid 5 sterren geven: :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie , overzichtelijke site, gemakkelijk om een bestelling te doen

jammer, dat de bloemen aan de buren gegeven werd en niet aan de achterdeur gezet zoals gevraagd.

Pluspunten

Perfect! Onze vrienden lieten weten dat het een mooi boeket was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het blijkt een mooi boeket bloemen te zijn, zelf heb ik het niet gezien.

Op de site mag de verzend/transportkosten wel eerder vermeld staan, zodat je weet hoeveel er bij komt bij het boeket. Ik had een opmerking genoteerd dat er enkel aan de persoon in kwestie mocht geleverd worden, wegens omstandigheden, het is dan wel niet de bedoeling dat als er een andere persoon dat wil in ontvangst nemen dat dat verteld wordt dat er daar niet mag geleverd worden...

Pluspunten

Over de gehele lijn zeer positief

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Alles correct verlopen en gecommuniceerd

Pluspunten

Dit is reeds de tweede x dat wij bij jullie bloemen bestellen , en zijn zeer positief over de afhandeling van onze bestelling . Prima service ,Bedankt .

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Pluspunten

juiste en snelle levering proficiat

Pluspunten

Perfecte service. Op tijd geleverd en op de geode locatie.

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Alles is prima verlopen! Dank u wel!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.