Ze geven steeds een melding wanneer er ook maar iets wijzigt in de bestelling. Bij een latere levertijd kan men kiezen voor annulatie of akkoord gaan met de voorgestelde levering. Bij levering krijg je ook een mailtje zodat je gerust kan zijn dat alles is geleverd. Website is overzichtelijk en je kan steeds de prijzen zien.

Bestemmeling was zeer tevreden met de mooie bloemen

Makkelijk en goede, volledige service

Topbloemen is zeker de juiste naam!

Dit was de eerste keer dat we hier bestelde. De ontvanger was super blij met de bloemen. Ze zagen er zeker wel uit zoals beloofd (foto). Fris, vers en een mooi vol boeket (middelmaat) Onze collega stuurde ons een WhatsApp zodat we het boeketje ook konden bewonderen. Ook de levering was Top! Dankjewel! :)

Mooi boeket rozen spijtig dat er 1 roos gebroken was.

tevreden

bloemen tijdig geleverd, verder heb ik niets gezien, kan ook niets zeggen daarover

Topservice

Makkelijke website en snelle service. Dezelfde dag nog geleverd.

Mooi aanbod in keuze

Er is een gevarieerd aanbod, enkel maken de bezorgkosten het totale kostenplaatje eerder duur, maar zou opnieuw bestellen. De service is super en het zijn mooie kwalitatieve boeketten.

Perfecte service

Voor de eerste maal een boeket bloemen besteld. Levering gebeurde perfect op tijd en de bloemen werden vers en verzorgd geleverd. Boeket stemde ook goed overeen met wat besteld werd (wat niet bij alle webwinkels zo is).

Prima !

Snelle levering, mooi boeket

Parfait

Le service a été top, facile de commander sur le site et bouquet reçu à temps et de très bonne qualité.

Betrouwbaar

Makkelijk om bloemen te bestellen. De ontvanger was heel tevreden. Betrouwbaar.

Zoals de naam het zegt: TOP bloemen

De bloemen zijn echt TOP en het kontakt met Topbloemen verliep uitstekend! Ik zal zeker terug een bestelling doorgeven!

Bloemen zijn steeds mooi en blijven meerdere dagen mooi,levering ditmaal aan de late kant

Nog steeds tevreden

Bloemen waren heel mooi en stipt op tijd , ook super levering

prachtig ruiker en super levering !

hard aan te bevelen

Snel, simpel, top

Altijd tevreden!

Ideaal

Juist en goed verlopen!

Snel en goede service

Daar het om een rouwstuk gaat, heb ik get stuk niet gezien en kan ik de kwaliteit niet beoordelen, maar de service was snel en goed.

Bloemen zijn mooi en vers en werden goed op tijd geleverd. Top bloemen zeker aan te raden!

Parfait!

Le bouquet était magnifique

Mooi boeket op tijd geleverd

Alles zoals plan verlopen. Leuk om geen stress te hebben of je cadeau al dan niet op tijd wordt geleverd

Heel mooi boeket

Heel mooi boeket en tijdig geleverd

Beau bouquet comme commandé.

Première expérience avec Topfleurs très satisfaisante. J'y reviendrai !

De ontvangers waren zeer tevreden.

2 maal bloemen laten bezorgen, ontvangers waren zeer aangenaam verrast. Ik kreeg deze week een foto van het boeket dat vorige week werd bezorgd, stond nog altijd mooi. Kwaliteit is top !

TOP!

Ruime keuze, eenvoudig te bestellen, snelle levering en opvolging!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.