Pluspunten

perfecte aflevering en kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De eerste keer was ik zeer tevreden.

De tweede keer niet het boeket werd niet afgeleverd op 14/02/2017. Men heeft na mijn telefoon het boeket een week later gelegerd, maar de verrassing was natuurlijk weg. Michelle heeft het zeer snel en commercieel goed opgelost met een kleine korting. Dus ik ben deze keer wat teleur gesteld in jullie firma.

bon service, bien traite

Pluspunten

Snelle en verzorgde service. Bloemen van zeer goede kwaliteit !

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

heel snel, heel correct, goed e-mail contact en volgens de ontvangster prachtige boeket. Bloemen 's morgens besteld, gevraagd om in de avond uren te leveren en het is allemaal gelukt! Bedankt!

Pluspunten

correct levering - mooi boeket Kortingscode werd eerst niet toegepast, maar dit werd na een mailtje onmiddellijk rechtgezet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

NIETS AAN TE MERKEN

MOGELIJKHEID BIEDEN LEVEREN IN DE MORGEN EN/OF NAMIDDAG

Pluspunten

snelle - goede communicatie en levering volgens vraag. Prima

Jammer dat het boeket dat beschikbaar was on line niet echt beschikbaar was (# kleuren)

Pluspunten

website vlot in gebruik berichten worden snel opgevolgd en beantwoord

levering was aan de late kant (19u)

Pluspunten

Mooi boeket afgeleverd op de afgesproken dag.

Pluspunten

Boeket was te vroeg geleverd door de Valentijnsdrukte (wat begrijpelijk is). Dadelijk op mijn opmerking een verontschuldiging aangeboden gekregen en de bloemist heeft op de oorspronkelijk gevraagde leverdatum nogmaals een boeket aangeboden waardoor de jarige nu eigenlijk 2 weken geniet van verse bloemen. Missen is menselijk, maar hoe het wordt opgelost zegt veel over een bedrijf.

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

- zelfde dag geleverd - mits afwezigheid bij 1ste levering opnieuw aangeboden - boeket was enorm en prachtig

Pluspunten

de bestelprocedure werkt perfect.

De bloemen lagen de avond voordien al bij het groetmoment. Dit was niet gevraagd, maar was wel positief. Misschien vooraf een mail sturen om dit voor te stellen?

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Het boeket was zeer mooi en verzorgd en is correct binnen de aangegeven tijd geleverd. Het boeket dat ik oorspronkelijk gekozen had, was niet meer beschikbaar, maar daar werd ik tijdig van op de hoogte gebracht en er werd meteen ook een alternatief voorgesteld. Dat alternatief was uiteindelijk zelfs mooier dan wat ik zelf gekozen had.

Suggestions

Indien jullie een belangrijke en dringende vraag hebben voor een klant, mss ook eens SMS i.p.v. e-mail overwegen. Niet iedereen leest constant zijn mails.

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als het IT-gewijs kan, zorg er dan voor dat er bij bestelling van bepaalde producten die niet te verkrijgen zijn bij bepaalde bloemisten, dat er dan een verwittiging komt, dat je enkel dit en dat kan bestellen.

zag bij de laatste bestelling van boeket xl, geen verschil met het standaardboeket.

Pluspunten

snelle bestelling, heel tevreden; het was mijn eertse keer dat ik dit deed bij topbloemen.be

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.