mooi boeket

goede service

Heel tevreden en snelle levering

ok

ok

het boeket werd op tijd geleverd en het was vers en heel mooi

Rien à dire .

J ai connu beaucoup de souci avec d autres entreprises similaires . Avec vous , tout a été parfait .

zeer goed

vlot verloop

Prachtig boeket en afgeleverd zoals afgesproken

Perfect!

Heel eenvoudig om online te bestellen. Levering werd op de gewenste dag uitgevoerd. En het boeket was prachtig.

Correct geleverd

Tevreden over boeket en service.

Supermooi boeket met heel verse donkerrode rozen!

Supermooi boeket met heel verse donkerrode rozen!

De website is duidelijk en klantvriendelijk je hebt ook veel keuze, De prijs is gunstig.

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat we bloemen hebben besteld.

Snel efficiënt en een fraai boeket

Zeer tevreden en de ontvanger ook!

De dag voordien besteld om 19u, de dag nadien geleverd om 19u. Perfect! Ik dacht dat ik te laat was. Bovendien had ik nog een aanpassing gemaakt op mijn kaartje, ook dat was correct aangepast bij de aflevering.

Super verzorgde levering aan huis.

Vriendelijke en beleefde bezorgers die bloemen thuis leveren. Boeket is gewoon iedere keer op en top verzorgd en van goede kwaliteit. Van de ontvangers ontvang ik altijd een leuk berichtje en ze zijn altijd aangenaam verrast.

top service, heel mooi boeket

Zal zeker nog beroep doen op jullie diensten!

correcte correspondentie en levering

vlotte bestelling met een mooie keuze

Niet zoals verwacht

De levering was correct en goed op tijd. Dus zeker goed. Alleen was het boeket wel anders dan de foto aangaf. Ik had een veldboeket gekozen en geen klassiek boeket. Ook was ik verrast van de transportkosten. Dus uiteindelijk viel het wel een ook duurder uit dan ik oorspronkelijk voor ogen had.

Top op alle gebied!

Zéér tevreden zoals steeds topkwaliteit, topservice, toelevering! Een aanrader voor iedereen die iemand wil verrassen!

Topservice,

Super service, mooie bloemen, alles TOP

Bloemen geleverd zoals gevraagd, prachtig boeket, voor herhaling vatbaar

Goede service en kwaliteitsvolle boeketten.

Gebruiksvriendelijke website, goede service en kwaliteit voor de prijs.

Zeer mooi boeket bloemen geleverd zoals verwacht !

Top levering en supper mooie verse bloemen , kmm

Een tevreden klant.

Ik heb een collega die wat in de put zat heel blij gemaakt. De bloemen ''s morgens besteld en in de namiddag waren ze al geleverd. En iemand een glimlach op de mond kunnen toveren. Ik heb een foto ontvangen en het boeket zag er heel vers uit. Bedankt voor de goede service.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.