Prima. Tevreden. Zal er nog gebruik van maken.

Perfecte service

Geheel volgens afspraak afgehandeld en uitstekende communicatie!

duidelijke website

duidelijk overzicht, vlotte verwerking. Levering oké, moest wel vroeger dan het afgesproken uur, gelukkig was er iemand thuis. Een mogelijkheid tot avond levering zou een extra pluspunt zijn.

correcte levering en berichtgeving

de ontvangster was zeer in haar nopjes

Zo maak je klanten blij

Duidelijke informatie en opvolging in elke stap van het leveringsproces

Top boeket

2 maal bloemen laten leveren in topbloemen, en 2 maal complimenten gekregen met het mooie boeket!

Perfecte ervaring - geleverd als beloofd en prachtig boeket volledig volgens beschrijving

Geleverd als beloofd, helemaal op tijd en prachtig boeket volledig volgens beschrijving

Schitter

Goeie dienst en al jullie punten,ze was blij

Na een eerste miscommunicatie met een ziekenhuis die de patient niet kende is er na contact met de klantenservice opnieuw bezorgd door de bloemist en is het uiteindelijk toch nog goed gekomen! Klantenservice reageert goed en snel waarvoor dank!

Eenvoudig en efficiënt - top !

Topbediening! Zeer tevreden.

Mooi op tijd geleverd, heb het boeket zelf niet kunnen zien. Ontvangster leek er blij mee.

Zoals hierboven

Snelle aflevering

Ik heb het boeket niet zelf gezien, maar de bestemmeling von ze toch mooi.

zeer vlotte bestelling

zeer mooie bloemen ,ruime keuze en vlotte en vriendelijke levering

Bestelling is nog de zelfde dag geleverd. Een aanrader!!

Prijs - kwaliteit voldoet niet

Op de foto leek het een mooi groot boeket. Eens geleverd is het boeket serieus kleiner dan op de foto. Zeker zijn geld niet waard.

Waauw

Prachtig boeket, handgeschreven kaartje en de ontvanger zei dat de bloemetjes er na een week nog top uitzagen. Strakke opvolging per mail Tweede bestelling,maar niet de laatste.

Topbloemen is een aanrader om een persoonlijke boodschap af te geven aan een dierbare.

mooie keuze op de website correcte levering gemakkelijk op te volgen dankzij de info per mail

heel tevreden. gemakkelijk, vlot en correct. fijn de opvolg mails

vooral de opvolg mails zijn top. ook zeer gemakkelijk om de bestelling te doen. fijne keuze mogelijkheden.

Heel mooi boeket en goede service

ontvanger was heel tevreden

ok

Zéér goede service.

een mooi boeket stipt en vriendelijk afgeleverd

ik beveel dit bedrijf aan

Mooi!

Ik heb bloemen laten leveren aan mijn zus, en het hele proces was gemakkelijk. Het boeket was prachtig!

Alles verliep zoals beloofd.

Zeer mooi boeket en geleverd zoals gezegd.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.