Pluspunten

Zeer tevreden, supermooi boeket, precies zoals op de foto. En op tijd geleverd, volgens de afspraak.

4 etoiles: bon service, bien traite

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

levering was een dag te laat

3 etoiles: bien, une experience raisonnable

Respect des delais<b>Suggestions</b><p>Fleurs differentes en vrai par rapport a� la photo. J'avais pense avoir une gerbe de fleurs (pour un enterrement) et c'etait un bouquet de fleurs a� mettre dans un vase; emballe dans du papier transparent avec le ruban par-dessus. Pas la presentation que j'esperais. Pas explique sur le site internet ou sur la photo

Pluspunten

Ik kreeg deze mooie reactie en wil ik graag met jullie delen: "1000 x bedankt voor de prachtige rozen! Het heeft me ontzettend veel plezier gedaan en vooral het kaartje erbij :)...." En meer moest dat niet zijn: bedankt Topbloemen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel keuze aan bloemen en toebehoren fijne duidelijke site, gebruiksvriendelijk en snel te bestellen

jammer , er zat 1 roos bij het boeket die de dag na ontvangst al weggegooid kon worden

Een berichtje via sms of mail als het boeket is afgeleverd bij de ontvanger zou wel leuk zijn.

Pluspunten

Tot op heden heb ik niets anders dan heel veel lofbetuigingen gehad over de door uw toedoen geleverde ruikers. Dus mijn terecht advies : doe zo voort ! Ik ben alvast een zeer tevreden klant.

Zie hiernaast : dus indien u in de toekomst dezelfde service geeft, zal in dit kolom, - gelukkig voor u en mij - , geen commentaar staan .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Automatische email met bericht dat bloemen zijn afgeleverd

Pluspunten

Prima service. Top!

Pluspunten

Super service, mooi boeket, voor herhaling vatbaar !

4 etoiles: bon service, bien traite

bon service, bien traite

3 etoiles: bien, une experience raisonnable

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie bloemen, mooi verpakt

ik had een groot boeket besteld, ik vond het echter niet groot, totaalprijs 45euro is veel voor het aantal bloemen

Pluspunten

Amaai, de bestelling was veel mooier dan ik had durven verwachten. Ik ben uiterst tevreden. Bedankt.!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.