Pluspunten

Alles oké! Ik kreeg een telefoontje om te bedanken voor het mooie boeket!

Pluspunten

Snelle en correcte levering van het boeket. De ontvanger was er heel tevreden mee.

Pluspunten

Ruime keuze, zeer snelle levering, prachtig boeket ! Professioneel gedaan. Bedankt !

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Correcte levering. Nooit problemen gehad wat de datum betreft. Verse bloemen die lang houden.

Het zou opportuun zijn dat de klant een tijdspanne krijgt wanneer de bloemen zullen geleverd worden. ( bijvoorbeeld: tussen 15 en 17 u. ).

Pluspunten

Deze keer heb ik de bloemen niet gezien, maar vorige keer was de persoon zo vriendelijk mij er een foto van te bezorgen, en het zag er goed uit, dus hebben we opnieuw van jullie service genoten.

pire que prevu

• Nous recommanderiez-vous? Non

pire que prevu

Pluspunten

Rond 13u besteld en dezelfde dag rond 16u al bij mijn vriendin! Ik heb een foto van haar gekregen en het boeket zag er prachtig uit. Zijzelf was er ook zeer tevreden mee.

Verzendkosten zijn aan de hoge kant

bien, une experience raisonnable

Pluspunten

kan niet verbeterd worden

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ABSOLUUT ontevreden PRUTSfirma als men dit al een firma kan noemen meer een "boite"

eiegnlijk alles voor service naar de klant toe

bon service, bien traite

Pluspunten

TOP !

Pluspunten

Vlot te bestellen, op tijd geleverd, bestemmeling was tevreden!

Pluspunten

Vlotte bestelling, tijdige levering en bovenal een geweldig boeket!

Pluspunten

belofte nagekomen qua kwaliteit en tijdstip

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.