Pluspunten

Snelle en betrouwbare service. Vlot bereikbare klantendienst. Vlotte manier van bestellen en betalen.

De leveringskost vind ik persoonlijk een beetje aan de hoge kant.

Pluspunten

Steeds tevreden van zowel de kwaliteit aslook de nauwgezetheid. TOP!

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

Snel en gemakkelijk

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Bouquet conforme a la photo, livraison comme demande. Je recommande Topfleurs sans aucun soucis. Merci Topfleurs

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Suggestions

Ik bestelde een large boeket Shirley. Toen ik foto zag van geleverd boeket was het veel groen en weinig bloemen. Het trok zelfs totaal niet op het gekozen boeket dat met veel roze is. Puur ****** . Mooie foto's ,duur maar dan een flauw samenraapsel boeket totaal niet gelijkend en naar waarde. Geen gepaste oplossing geboden ,afgedaan als onbelangrijk en slechte communicatie. Kijk op trustpilot naar die recencies ,een totaal ander beeld dan hier.

• Would you recommend us? No

pire que prevu

bon service, bien traite

Pluspunten

Al heb ik niet de gewoonte om veel superlatieven te gebruiken , hier zouden ze niet misstaan. Tot grote tevredenheid van de ontvanger en ook van mezelf, omdat de werkelijkheid van de ruiker bijna de foto overtrof en zeker daaraa !n voldeed. Daarom : doe zo voort

Pluspunten

altijd perfect in orde

het uur vermelden,zodat de persoon in spe er altijd is,als de bloemen komen

bon service, bien traite

Pluspunten

PERFEKT !!!!!

Pluspunten

Ik had de bloemen naar een vriendin verstuurd. Omdat ze niet thuis was, liet de bezorger een briefje achter. Hij was zo vriendelijk om later op de dag alsnog de bloemen te bezorgen na contactname met die vriendin van mij.

Pluspunten

Probleemloze levering!

Pluspunten

Super !

parfait, definitivement recommande

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service: voor de middag besteld en na de middag dezelfde dag nog geleverd. goede foto zodat je een realistisch beeld krijgen van het boeket

Pluspunten

Zeer tevreden, geleverd zoals het moest. Bij deze nogmaals bedankt. Mvg, Pascal

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

zeer snelle en correcte levering, mooi stuk, verzorgde afwerking, makkelijke afhandeling online!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.