Pluspunten

Top bediening evenals de reactie op mijn opmerkingen! Zeker een aanrader!! Bedankt

bon service, bien traite

Pluspunten

Mooi boeket! Precies zoals op de foto! Top gewoon!

Pluspunten

Héél mooi !!!!!!

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

De bloemen zijn goed aangekomen. Ik heb het boeket de volgende dag gezien. De bloemen waar mooi, roken goed, maar ik vond het boeket wat klein ; ik had groter verwacht. Service zeker OK.

Pluspunten

Correct en juiste levering

parfait, definitivement recommande

bien, une experience raisonnable

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

bon service, bien traite

Pluspunten

Kreeg bericht toen ze met onze bestelling bezig gingen.

We hebben dit voor 5 nov. geregeld, ook afleveren op 5 nov. Dit is echter een dag later geworden. Desbetreffende persoon was ook 5 nov. jarig. Meldt het als iets niet diezelfde dag lukt. Dit was jammer. Het boeket was netjes, heb foto gezien van ontvanger.

Pluspunten

Uitermate vlotte bediening ! Zelf als je op het laatste moment bestelt. Boeket was eveneens wat het moest zijn.

Pluspunten

-prijs kwaliteit is goed. -prima klantenservice opvolging van de bestelling.

Pluspunten

super tevreden prachtig boeket

Pluspunten

Zeer mooie verse bloemen geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bloemen waren mooi.

Mijn grootouders hebben de bloemen een dag later gehad dan ik gevraagd had... De prijs was duur voor wat het uiteindelijk was.

Pluspunten

De ontvanger vond het een heel mooi boeket

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie bloemen, zo blijkt

1. levering na 1600 Hr is rijkelijk laat voor een verjaardag 2. het kaartje zat er niet bij, nochtans extra betaald en correct ingevuld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi vers boeketje

Een beetje dwaas dat men op voorhand belt naar de persoon die de bloemen moet ontvangen, zo is de verassing er wel een beetje af...

Pluspunten

Heel tevreden!

Er stond een foutje op het kaartje, een smiley werd een vraagteken.. Misschien volgende keer nazien?

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Joli bouquet d'apres la destinataire Personne tres accueillante au telephone pour tout renseignement relatif a� la commande. Pas de repondeur, contact immediat appreciable Ideal pour passer commande de l'etranger<b>Suggestions</b><p>Tout est parfait, a� continuer ainsi

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.