Pluspunten

Alles was naar wens, mijn bestemmeling was in de wolken !!!! Perfecte service !!!

bien, une experience raisonnable

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

tout a� fait ok. Tres beau bouquet. timing de livraison parfait.

Pluspunten

Onze jarige vond de bloemen mooi ....vooral de zonnebloemen in een pakket van wilde bloemen . De bloemen werden geleverd op de verjaardag zelf veronderstel ik . We kunnen alleen maar concluderen dat de service ok was , de bloemen mooi waren ,

persoonlijk zou ik wensen te kiezen uit een groter assortiment ,doch het assortiment was wel goed , Het is dan ook geen min punt , maar een persoonlijke opvatting . Misschien dat een bloemen aanbod online dat door de klant zelf kan worden samengesteld ?

parfait, definitivement recommande

Pluspunten

op tijd bezorgt en de jarige vond het boeket prachtig

Pluspunten

Ik hoorde van mijn tante in Belgie dat het boeket prachtig was!! De rozen heeft ze na 10 dagen eruit gehaald en in totaal heeft het boeket 3 weken gestaan! Het was dus supervers en goed verzorgd afgeleverd. Ze heeft er van genoten dus mijn cadeau was geslaagd, Fijn om te horen want het was een duur boeket dus dan verwacht je ook wat!

Pluspunten

Onze vrienden waren zéér tevreden van het prachtige bloemstuk en de levering er van. Hartelijk bedankt en zeker tot de volgende bestelling.

bon service, bien traite

bon service, bien traite

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

J'ai ete tres agreablement surprise de l'appel spontane du livreur (ou du magasin ?) a� la personne a� qui je dedicacais les fleurs afin de s'assurer de sa presence. Peut-etre que l'effet de surprise peut en devenir un peu attenue apres le coup de fil (dans ce cas c'est mon papa qui a recu l'appel et est reste discret jusqu'a� la livraison effective ...) mais au moins la livraison se fait au moment qui convient. En outre, meme si je n'ai pas eu l'occasion d'admirer personnellement la composition florale, il semblerait qu'elle est magnifique. Merci pour ce service qui rend les choses plus simples et apporte le sourire aux personnes mises a� l'honneur pour l'une ou l'autre occasion !

Pluspunten

Zeer vlot online te bestellen en een complete service, zeker voor herhaling vatbaar. Bloemen zijn prachtig en fris bij de levering !!

Pluspunten

Bellen voor jullie het leveren en jullie leveren wanneer de klant het vraagt.

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Le bouquet est magnifique et la livraison le jour meme tous est magnifique encore merci

very bad, unacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer goede dienstverlening. je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling!

de rozen in het boeket waren niet echt vers!

Parfait!!!

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

* Kleurige bos bloemen die mensen doen blozen. * Telefonisch contact met de klant. * De aflevering gebeurt zeer vriendelijk. Kortom een aanrader!

* De bloemen zijn niet zo goedkoop. Ik zou Topbloemen aanraden voor speciale gelegenheden.

Pluspunten

Ik heb het boeket gezien en het was gewoonweg prachtig.

Pluspunten

gemakkelijke bestelproces vorige keren werd de bestelling perfect uitgevoerd zoals ik gevraagd had waarv oor dank

de laatste bestelling is niet geleverd zoals ik gevraagd had en als ik geen mailtje gestuurd had, zou de bloemist die instond voor de levering geen contact genomen hebben met de personen waar moest geleverd worden maar dat is niet uw fout U heeft correct gehandeld. De bloemist had de personen waar hij moest leveren moeten verwittigen van het ogenblik dat hij wist dat hij de goederen niet op het gevraagde tijdstip zou kunnen leveren. Nu zijn die personen voor niets op mijn vraag thuis gebleven. De bloemist heeft pas contact opgenomen na mijn mailtje naar U en dat getuigt niet van klantvriendelijkheid en een goede service van zijn kant.

Pluspunten

't Was perfect : bedankt !!

Pluspunten

heel mooie bloemen

een mailtje om de aflevering te bevestigen zou leuk zijn en een meerwaarde bieden.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.