Pluspunten

Goeie service; opvolging via mail; een aanrader

Ik had aangeklikt de dag zelf te leveren maar dit is de dag nadien gebeurd. Nu, ik heb daar geen probleem mee maar het is misschien beter voor jullie dat je meer tijd voor de levering voorziet. Bijvoorbeeld: vandaag besteld morgen "ten laatste geleverd" geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bloemen werden dezelfde dag geleverd

Er waren geen rode rozen beschikbaar, er werden witte rozen voorgesteld, maar deze bloemen waren zeker niet vers. Het boeket werd veel groter voorgesteld dan wat er werd geleverd. communicatie gebeurde via mail ipv telefoon, waardoor er meteen wat vertraging op de levering zit

bon service, bien traite

Pluspunten

heb de bloemen niet zelf gezien maar heb veel positieve reacties gekregen niet enkel van de persoon die de bloemen ontving!

Pluspunten

Goede service, overzichtelijke website, gemakkelijk om te bestellen en te betalen, etc.

Niets

tres mauvaise, inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

zeer tevreden!!! Mooi boeket afgeleverd, dat zijn prijs waard was!

Misschien een richtlijn van het uur ongeveen wanneer het afgeleverd gaat worden. Zodat je er onrechtstreeks voor kan zorgen dat ze thuis zijn. maar is maar klein puntje van kritiek :-)

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Een prachtig vers boeketje dat een glimlach op het gezicht toverde. Zondags besteld en maandags geleverd! Super bedankt! Wat een service!

parfait, definitivement recommande

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik was aangenaam verrast door het mooie boeket bloemen

De bloemstelen waren niet gelijk afgesneden, wat door de ontvangers als negatief werd ervaren

Pluspunten

Snelle levering in België en mooie verse bloemen

Eventueel de prijs?

Pluspunten

Snelle levering, mooi bloemen in verse staat!

Pluspunten

stipt

Pluspunten

Goede service en er werden mooie bloemstukken geleverd.

Pluspunten

VLOTTE BESTELLING EN AFHANDELING CORRECTE LEVERING EN KWALITEIT OP NIVEAU

DE MISSCHIEN IETS LATE LEVERING ++> 20:15

bien, une experience raisonnable

Pluspunten

Prijs/kwaliteit. Up-to-date service

2 sterren: slechter dan verwacht

Geleverde bloemen waren verschillend van de bestelde door een fout. Deze werden na klacht omgewisseld nadat de bloemiste had gebeld of er iemand thuis was, zodat ze de verkeerde bloemen kon meenemen. De bloemen zijn geen week mooi gebleven. Mijn ervaring is slecht en indien de bestemmeling niet mijn mama, maar een zakenrelatie of beleefde vriendin was, zou ik nooit hebben geweten dat er een klein boeket ipv een XL was geleverd. Fouten gebeuren, maar dit leek meer op een poging om bloemen te leveren die in voorraad waren ipv de bloemen te bestellen zodat het gevraagde boeket kon worden bezorgd. Neen, ik kan de hele ervaring niet als positief ervaren.

Pluspunten

Word perfect geleverd op juiste tijdstip en plaats!

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Wat ben ik geschokt vandaag!!! Ik kreeg een leuke telefoon van mijn collega voor het bedanken voor de bloemen die geleverd waren. Uiteindelijk pas geleverd om 18u30, terwijl de bestelling geplaatst was 3 dagen op voorhand maar dat kan ik nog door de vingers zien. Later op de avond krijg ik een foto van het boeket doorgestuurd. Tot mijn grote verbazing, zie ik dat het een ander boeket is. Ik kijk dit na op de website en zie dat het een boeket van 18€95 is, terwijl ik een boeket van 34€95 heb besteld.

• Would you recommend us? No

parfait, definitivement recommande

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellings- en leveringsvlotheid

Te groot verschil foto-geleverd produkt , sommige bloemen al half droog/verwelkt, bloemen waren warm bij levering; lange ronde in ongekende wagen? Foto's op eenvoudige vraag.

5 etoiles: parfait, definitivement recommande

Parfait, livre le jour meme alors que commande a 13h30 Bouquet de roses a beaucoup plu a ma compagne Merci<b>Suggestions</b><p>Aucune

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.