Nickel et fiable

% tevreden; mooie bloemen, geleverd volgens afspraak

Top bloemen vind ik top. Een aanbod van mooie boeketten die steeds snel kunnen geleverd worden. Ook goede en correcte communicatie.

Smiddags besteld , savonds geleverd !

Mooi boeket en dezelfde dag geleverd !

Mooi boeket. Top levering... Goede kwaliteit!

heel mooie bloemenruiker, vriendin was heel tevreden

eerste maal bij jullie besteld, voor herhaling vatbaar

Top voor Topbloemen

Goede service, frisse bloemen, goed geleverd

Mooi boeket en op tijd geleverd

Kwaliteit en perfecte service

Het boeket was heel mooi samengesteld en gepresenteerd. De servicekosten vielen goed mee en er werd perfect op tijd geleverd.

top klasse.

top service en kwaliteit.

Helemaal top

Mooie bloemen, keurig volgens de beschrijving afgeleverd en vlotte communicatie naar ons toe. Helemaal top.

Mooie bloemen en stipt geleverd

Idem dito

Correcte en snelle levering

Eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van jullie service en ben zeer tevreden. Zal er in de toekomst zeker nog gebruik van maken.

vlot en correct

De bestelling online verliep heel vlot en gemakkelijk en werd correct uitgevoerd. Geen klachten bij de ontvanger die een mooie foto heeft doorgestuurd. Genoeg keuze.

Top !!

Jullie zijn top, bestelling op tijd afgeleverd, mooie bloemen . Alleen maar poistieve commentaar en heb onmiddelijk jullie site opgeslagen in mijn favorieten voor een volgende bestelling. Metv riendelijk groeten Joëlle Rampelberg

Goede service en mooie bloemen

Ben altijd tevreden van de geleverde boeketten, ze komen niet altijd helemaal overeen met de afbeelding maar hebben wel de juiste stijl en omvang. Juist jammer dat de servicekost zo hoog is en dat deze verborgen wordt tot het laatste moment, zou eerlijker zijn als deze meteen bij de prijs werd vertoond. (Als dit verschilt omwille van locatie sta ons dan toe om de locatie eerst op te geven)

Het kon niet beter :-)

Ik ben uiterst tevreden, mijn moeder was in de wolken met het hele mooie boeket, ze zei dat het het mooiste boeket was dat ze ooit kreeg! Dank je wel!

Correcte levering en berichten ivm levering

Een aanrader Correct in levering en opvolging

Iemand blij gemaakt

Degene die de bloemen ontving was zeer blij. Goed dat jullie laten weten wanneer de bloemen geleverd zijn.

Altijd netjes in orde.

De bloemen worden altijd tijdig en mooi geleverd.

Perfecte levering

Ging super, exact op tijd geleverd, ideaal

Fantastische service, op tijd bezorgd en volgens de ontvanger een prachtig boeket

Geen feed back gekregen van de ontvanger

Pas na mijn vraag aan jullie, een bevestiging van de bezorging ontvangen. Van de ontvanger geen bericht van ontvangst gekregen. Ik heb daarom geen idee over de kwaliteit van het boeket.

Altijd mooie bloemen en op dag dat moet gebeuren. In orde.

Goede ervaring. Niets om op aan te merken.

super service !!

Excellent service, will definitely use again !!!

Klantvriendelijk, makkelijk te bestellen, mooie boeketten en zeer snelle levering!! Hartelijk dank, Patricia

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.