Uitstekende service!

Zeer snelle service en feedback van de klantendienst. Maandag (dag van bestelling) kon niet geleverd worden omwille van sluitingsdag. Onmiddellijk correct voorstel gekregen, rekening houdend met de klant. Moest elke klantendienst zo werken, er zouden maar weinig issues meer zijn.

Elke keer prima service

Alles top

Smaakvolle boeketten, correcte afhandeling en stipte levering

Top service en vanuit Nederland in één dag bezorgd

Snelle service en in één dag bezorgd. De ontvanger was onder de indruk van de mooie bos bloemen!

Tevreden

Makkelijk om te bestellen en vlotte levering

Mooi verpakte verse bloemen en snel geleverd

Ik ga af op de beoordeling van diegene die de bloemen kreeg en op een foto die ze mij stuurde. Ze was zeer enthousiast over de mooie en originele manier van verpakken. En de bloemen zijn zeer mooi en vers.

prima service - correcte berichtgeving

de bloemen werden netjes afgeleverd op het gevraagde tijdstip - de communicatie verliep vlot, vriendelijk en correct - heb een foto van de bloemen gekregen en het boeket was mooi. dank voor de service - mvg

Prachtig

Stipte en correcte aflevering en mooi boeket

heb het niet gezien maar de reactie was heel goed

goede bestelling

Dienstverlening top, maar prijs kwaliteit...

De dienstverlening is ongelooflijk. Je kan dezelfde dag laten leveren, zelfs op zaterdag en bv. in een ziekenhuis. Top! Je wordt enorm geïnformeerd gedurende heel het proces. Maar... het boeket zelf en dat miezerige vaasje is zijn geld niet waard. Dus je betaalt enkel voor de flexibele dienstverlening. Je kan voor hetzelfde geld een veel mooier boeket en vaas bezorgen, maar dan moet je het zelf wel gaan halen en afgeven. Voor ons in deze coronatijd was het de perfecte oplossing en gemakkelijk. Al bij al toch een aanbeveling. Dus TOPbloemen verdient zijn naam.

Mooi boeket en op tijd geleverd. Goede service

top service!

ik wou graag bloemen laten leveren vorige week, maar kreeg als eerst mogelijke leverdatum een week later (omdat de plaatselijke winkel gesloten was). ik heb gebeld naar Topbloemen.be en kreeg onmiddellijk iemand aan de lijn, die mij ook onmiddellijk geholpen heeft. zij heeft een andere bloemenzaak gecontacteerd en er voor gezorgd dat mijn boeket nog dezelfde dag ter plaatse was. super service & heel vriendelijk personeel! bedankt!

Het boeket was prachtig en mooi verpakt!Ik kreeg zelf op die dag ook een boeket van jullie,en aangezien ik vanwege knieoperatie de bloemen niet kon aanpakken,heeft het meisje de bloemen voor me in een vaas gezet en alles opgeruimd!Dikke knuffel voor haar!

Super service

Heel snelle en vlotte levering, zelfde dag nog geleverd. Bloemen goed verpakt en zien er echt zo uit als op de foto’s.

Correct en professioneel

Correct geleverd en blije buren

Correcte levering en kwaliteit

Enorm good

Makkelijke bestelling and service

Afgrijselijk lelijk boeket

Beschaamd dat ik dit heb laten afgeven. Lijkt geenszins op foto

Een aanrader

Reeds tweemaal een boeket via Topbloemen kado gegeven, het werd telkens heel mooi, tijdig en verzorgd geleverd. De bloemen blijven een ganse tijd mooi en vers. Een aanrader!

Geweldige service

Het boeket was geweldig, op tijd geleverd. De ontvanger was erg blij mee.

Topservice!

Professioneel, betrouwbaar en snel!!

Mooi boeket, maar wel wat kleiner dan op de foto! Maar als nog top bloemen

klantvriendelijk

site zeer gebruiksvriendlijk ontvanger zeer tevreden van het mooie boeket top !

Tevreden over product en bezorging

Mooi boeket begreep ik van degene die het ontving. Zij was niet thuis maar hierover werd goed gecommuniceerd.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.