was super!! alvast bedankt

kon spijtig genoeg niet op de geplande datum geleverd worden, was wel een leuk boeket

Altijd op de afgesproken tijd geleverd

Mijn vrienden waren blij met de mooie bloemen en wij ook

Mooi vers boeket

Duet! Mooi vers boeket geleverd zoals gevraagd

Mooi boeket

Ik ben een tevreden klant!

Waar voor je geld

De bloemen die jullie aanbieden, zijn zoals op de foto

Alles perfect verlopen

Ik heb al vaker besteld en altijd heel tevreden met het boeken, leveren en de bloemen. Bedankt.

Snelle service!! Hartelijk bedankt

kwaliteit en service

bestelling was in orde en op tijd

Zeer goede service en levering

Zeer mooie bloemen geleverd hoe ik het op de foto heb gezien en een zeer goede levering en ook op een fijne tijdstip geleverd. Ik raad het iedereen aan. Hartelijk bedankt voor de goede service en goede levering. Dankjewel Melina Battista.

Onlangs een zeer mooi vers boeket mogen ontvangen en daarom weer een mooi boeket cadeau gedaan. Niets dan lof , bedankt !

Je kan alles goed opvolgen 0nline,verzorgd boeket en iemand onverwacht gelukkig gemaakt. Dat is leuk

Gemakkelijk te bestellen. Mijn gelukkige was er super blij mee. Mooi boeket. Fijn om alles online te volgen. Een hele verrassing voor haar verjaardag.

Toppie.... Excellent

Zeer tevreden !

Snelle betrouwbaar service !

Alles prima in orde, de levering ok en de bloemen verzorgd!!!

Heb de dag zelf een zeer positieve reactie per mail Verzonden... Groetjes Gilda Vanlierde

correct en netjes geleverd

mooie bloemen op tijd geleverd, alles volgens afspraak

Echt top!

Ik heb nu al enkele keren besteld bij Topbloemen en hoor steeds heel lovende commentaar van de mensen over de afgeleverde boeketten!

positief

super mooie boeket

Gemakkelijk, snel en mooie bloemen!

De bestelling verliep vlotjes, de service was heel goed en mijn dochter kreeg een mooi boeket zoals ik wou! Mijn man en ik zullen zeker nog bestellen via Topbloemen!

Mooie boeketten en vlotte service

Vlotte service en mooie boeketten ter beschikking

Alles verlopen zoals verwacht

Prima service, geleverd op de gevraagde dag met op voorhand berichtje dat de bloemen geleverd zouden worden.

Heel tijdig gebracht; de persoon is tevreden over de pracht en versheid van het boeket

Heel tevreden over de ganse lijn xxx

Zeer vlotte en snelle service!

Goede service!

topteam

zeer goede levering en zelfs bijsturing terwijl ik een fout in het adres had gemaakt. dank!

Mooi boeket en netjes op tijd

Mooi boeket Netjes verpakt en op tijd geleverd

Gewoon top !!!

Duidelijke informatie van bij de bestelling tot en met het moment dat de bloemen afgegeven zijn ! Verse bloemen die altijd welkom zijn en die zowel de ontvanger als de schenker gelukkig maken ! Gefeliciteerd !!! Chris

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.