goede service, mooie bloemen

heel tevreden

Kan in 1 woord : topper !

In paar klikken had ik een boeket die mooi oogde op foto en die in realiteit prachtig was en mooi op tijd afgeleverd. Ook werd ik via mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en kreeg update van de levering. Daartussen had ik nog een vraag en die werd zo goed als meteen beantwoord. Dit verdiend een 30 op 10 moest dat kunnen!

Topbloemen heeft mij op de hoogte gehouden van begin bestelling tot de levering Zeker aan te bevelen Topdienst, bedankt hiervoor

alles tip top in orde, komen hun beloftes zonder meer na!

Doen wat ze beloofd hebben, en was een zeer mooi en vers boeket!

Top bloemen, top service !

Een bestelling plaatsen en amper enkele uren later wordt dit afgeleverd zoals gewenst: top !!

Efficiënt en goeie kwaliteit

Alleen maar goeie ervaringen met topbloemen!

Prachtig boeket

De dag zelf geleverd.

teleurstellend

boeket zag er anders uit op de foto

Heel mooie ruiker, exact zoals op de foto.

Het plaatsen van de bestelling verliep niet zo vlot. Veel stappen doorlopen. Als je iets vergeten bent, moet je opnieuw herbeginnen. Eens de bestelling geplaatst, verliep alles OK. Zondagavond besteld, maandag reeds geleverd. Goeie service! De ontvanger was zeer tevreden met het boeket.

Hele goede service en top kwaliteit van de bloemen.

Ik heb al meerdere keren bloemen besteld en laten bezorgen. De ontvangers zijn er super tevreden over. Ik krijg meestal een foto van de bloemen doorgestuurd. Top!

Tegenvallend

Mijn bestelling werd niet deftig opgenomen.

Slecht

Ik had het medium boeket besteld en er is een klein boeket geleverd met 1 roos en 3 andere bloemen in!!!

topservice - levering van prachtig boeket

De jarige was heel blij met het mooie boeket! + je krijgt een mailtje de dag dat het boeket wordt geleverd en van zodra boeket geleverd is, krijg je nog een mailtje.

Een schitterende oplossing wanneer men niet langs kan gaan

De site is goed toegangkelijk Er is keuze genoeg Het boeket wordt blijkbaar netjes afgeleverd Het boeket was mooi en fris Betalen kan vlot online Een misverstand werd snel en correct opgelost Een aanrader Ik maak er vast nog gebruik van

Top aanraden

Top aanraden

Goed verzorgd, verse bos bloemen

Mooie bos bloemen. Bezorging snel en zorgzaam.

Goede ervaring

Heel betrouwbaar en snelle bediening ook achteraf nog bericht dat het geleverd is mijn alles beste dank hier voor DANK JE WEL MVGR. MIRELLA

Ontgoocheling

Er werd een klein boeket geleverd i.p.v. het aangekocht grootste boeket. De ontgoocheling was groot ...

Minder kwalitatief boeket

In tegenstelling tot vorige ervaringen was dit boeket minder v kwaliteit Had cfr de website er meer v verwacht

Vlotte en aangename service

Ik kon heel goed meevolgen waar, wat en hoe. Top.

Goed timing

Ik vandaag het zeer uniek Dank voor de service

Vlot, correct goede kwaliteit

Eenvoudig bestellen goede communicatie per mail . Prijs kwaliteit is ok

Topkwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen. Juist geleverd door vriendelijke bezorger. Topkwaliteit!

snel en efficient

Uit de reactie van de persoon die de bloemen heeft gekregen "they are beautiful" vermoed ik wel dat het ok is.

Prima.

Jullie waren de laatste en perfecte stap om een jarige te verrassen met een vrolijk lenteboeket. Zeer veel dank. Tot een volgende keer.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.