Alles is prima verzorgt en boeket is gelijk als op de foto.

Teleurstelling

Het was een vers boeket, maar de tulpen waren heel klein. Dit maakte dat het boeket hoofdzakelijk groene bladeren waren. Heel groot verschil met wat verwacht werd en zo’n tulpjes kan je voor 1,99€ kopen....

Tpp

Had voor het eerst bij jullie besteld. We hadden een prachtig boeket + glazen vaas besteld. Het werd geleverd aan het ziekenhuis maar de vaas was er niet bij. Na contactpopname met jullie werd dit rechtgezet en met de nodige vriendelijke excuses werd het bedrag van de vaas nog diezelfde dag nog terug gestort. Het boeket was prachtig en de bloemen zeer vers. Zeker een aanrader !!

Het boeket dat ik laten afleveren heb bij mijn schoonmoeder was helemaal niet het boeket dat ik besteld had, veel te klein en ook niet de bloemen. Heb dat direct gemeld en jullie hebben dat super opgelost en een mooie nieuwe bos die ik besteld had. Dus mijn schoonmoeder was super tevreden na 2 dagen op rij (in) de bloemetjes te zijn gezet. Bedankt voor deze vlotte samenwerking!!

Helemaal goed

Uitgebreide keuze. Last minute bestelling mogelijk

Mooi aanbod en vlot geleverd

Het viel me op hoe gemakkelijk het gebruik van de webshop welk was. Ook de optie van een neutraal kaartje vind ik een pluspuntje, wat je niet overal tegenkomt. De levering was mooi op tijd in het ziekenhuis.

2 x gebruik van gemaakt op korte tijd en alles is prima verlopen !

Zie mijn zin hierboven

Goede service, dure bijkomende kosten

Goede service, dure bijkomende kosten

Perfect!

Precies wat er werd beloofd!

Geleverd zoals afspraak was

Ik ben tevreden omdat de bloemen op tijd zijn geleverd en de ontvangers er heel blij mee waren

Alles volgens wens verlopen. Zeer lovende woorden gekregen van de ontvanger van het boeket bloemen

Erg tevreden

Snelle levering, mooi boeket

Echte aanrader!

Deze dienst is perfect, mooie bloemen, verse bloemen, op tijd geleverd en achteraf (in deze omstandigheden van een overlijden) de reactie gekregen dat de bloemen zo mooi zijn, rouwlint incluis. Ook de communicatie, naar ons, bestellers, is correct en snel!

Excellent service

Website duidelijk, overzichtelijk, grote keuze voor elke gelegenheid en elke Portemonnaie. Heb de bloemen zelf niet gezien maar de feedback van de ontvanger was zeer positief. Altijd weer.

Door omstandigheden werd de levering zonder enige probleem op een ander adres gebracht en dit met veel eerbied. Hartelijk dank.

zeer goede service en verzorgde levering

zeer veel keuze ,verzorgde en goede levering ervaar ik als klant, topbloemen.be is zeker aan te raden

Totaal onverantwoord

Beste Wij hebben, omdat we geen bevestigingsmail ontvangen hadden, contact opgenomen met de bestemmeling van de bloemen, om te checken of ze de bloemen had gekregen. Die mensen zijn de ganse dag thuis geweest en bevestigen dat er niet was aangebeld. Er stak ook geen briefje in de bus. Uiteindelijk is haar echtgenoot op mijn aangeven naar verscheidene buren gegaan. Bleek dat de bloemen 3 huizen verder waren afgeleverd. Die mensen waren onwetend over de bestemmeling van de bloemen. Nochtans was het adres correct ingevoerd bij de bestelling. Dit is geen manier van doen! Een ontevreden klant

gewoon top!

snel, efficient en de bloemen zijn zo mooi. Ik raad ze echt aan!

Tevreden

Vlotte bestelling en levering verliep ook zoals gezegd werd.

Het was super gemakkelijk om te bestellen en de bloemetjes werden mooi op tijd geleverd.

Mooie ruiker

Handig te bestellen Correcte aflevering Een aanrader

Vlotte afhandeling van alles.

Prima geregeld

Prima geregeld

Heel vlot kunnen regelen. Mooi op tijd geleverd en de reactie van degenen waar het voor was waren superblij met het mooie boeket!!!

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.