Vlot, correct goede kwaliteit

Eenvoudig bestellen goede communicatie per mail . Prijs kwaliteit is ok

Topkwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen. Juist geleverd door vriendelijke bezorger. Topkwaliteit!

snel en efficient

Uit de reactie van de persoon die de bloemen heeft gekregen "they are beautiful" vermoed ik wel dat het ok is.

Prima.

Jullie waren de laatste en perfecte stap om een jarige te verrassen met een vrolijk lenteboeket. Zeer veel dank. Tot een volgende keer.

Het was Top!

Snelle levering, een heel mooi en origineel boeket, een mooie verpakking en voldoende water. Het was een kado en de persoon was er heel blij mee! Topbloemen is Top!

top resultaat zeer tevreden

top

Service met een hoofdletter!

Ik had voor het eerst in jaren een probleempje met een bestelling. Onmiddellijke reactie mét uiterst bevredigende oplossing, zelden (om niet te zeggen nooit) meegemaakt, wat een service! Kan dit bedrijf enkel ten zeerste aanbevelen, ze houden rekening met de wensen van de klant en bezorgen zo -naast een mooi boeket- een tevreden gevoel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

alles ok, mooi en op tijd geleverd

alles prima in orde

Het boeketje zag precies hetzelfde uit als op de foto. Hele goede service.

Zeer snelle levering en prachtige bloemen

Zeer snelle levering en prachtige bloemen

goede ervaring

Ik ben nog niet zo HEEL lang klant. Maar m'n ondervinding laat mij zeggen dat U POSTIEF bezg bent. Met vriiendelijke groet

Top service, correcte levering!

Reeds meerdere malen een boeketje laten leveren en steeds op tijd geleverd. Zeker een aanrader! Misschien is het nog een optie om meer 'budget' boeketten aan te bieden? Soms wil je enkel iets kleins opsturen ter steun. De goedkoopste boeketten beginnen rond 18 à 20 euro. Een boeketje van 10 à 15 euro zou voor nog meer mensen haalbaar zijn :-) Het is altijd fijn om een bloemetje te krijgen, ongeacht de grootte.

Heel mooi boeket , ook mooie kwaliteit. Bedankt voor de service

goede service,mooie bloemen.

prima service.

Super, altijd in orde, echt topbloemen

ik heb reeds verschillende malen bloemen besteld bij jullie en de vrienden voor wie ze zijn, zijn altijd vol lof over de mooie boeketten en ze worden ook altijd echt op de dag dat ik vraag bezorgd. Ik ben en blijf fan.

Tout fut parfait !

Merci pour le professionnalisme et la gentillesse. Le montage floral est superbe, grande fraîcheur. Malgré une erreur d’adresse de ma part pour la livraison , tout fut corrigé et les fleurs ont été offertes immédiatement. Entièrement satisfaite. Merci.

Supersnelle levering

Heel mooi boeket in een mum van tijd. Top!

Heel goed.

Precies zoals afgesproken en beloofd.

Tres bien !

Tres bien. A recommander !

Correct

Correct en mooi

Handig te bestellen, ook fijn dat je nog iets extra kan toevoegen.

Top bloemen is Suuuper TOP

Prachtig boeket, helemaal niet duur en suuuper goede, snelle en vriendelijke service. Van harte dank aan alle medewerkers van Top bloemen!

Hele vlotte service en mooie boeketten!

Hele vlotte service en mooie boeketten!

Echt top!

Ik heb een bos bloemen met fles wijn laten bezorgen bij mijn vriendin in België. Ze stuurde mij een foto, ik moet echt zeggen, een prachtige bos, echt waar voor je geld. Veel beter dan het flutbosje wat ik een maand geleden bestelde bij Fleurop. Duurder dan de bloemen mét wijn en ook nog kleiner. Dus voor mij is topbloemen top en fleurop flop.

Gemakkelijk besteld. Geleverd zoals verwacht

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.