De levering gebeurde op exacte datum. Boeket en kaartje waren supermooi. De jarige was heel tevreden.

Livraison le jour même, pourtant c'était un dimanche. Bravo!

Commande livrée quelques heures seulement aprés confirmation, malgré que c'était un dimanche . Le bouquet correspond parfaitement à ce qui est décrit sur le site. Excellent !

Altijd verzorgd en op tijd

Altijd verzorgd en op tijd

Lieferung pünktlich Frau zufrieden über den schönen Blumenstrauss

Frau zufrieden über den schönen Blumenstrauss

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het boeket was niet zoals afgesproken.

Als men een foto plaats van een boeket bloemen verwacht men ook dat deze zo geleverd zal worden. Helaas was dit niet zo!!! Heel goede opvolging na het onderzoek van het geleverde boeket. Een tegemoetkoming tot gevolg. Waarvoor dank. Mvg Frederik

Op tijd geleverd en het was in orde

alles tip top in orde

besteld paar dagen voor de leveringsdatum en op tijd geleverd ga zeker nog bestellen voor welke geleggenheid dat er zich voordoet hartelijk dank aan de mensen achter topbloemen

super mooi boeket

ondanks corona en dag van Valentijn een snelle levering

Super gemakkelijk en geleverd zoals gevraagd

propere levering blijkbaar, maar wie was de lokale leverancier?

propere levering blijkbaar, maar wie was de lokale leverancier?

Topservice! Prachtige boeketten!

Voor twee vriendinnen bestelde ik een boeketje bloemen die keurig geleverd werden op het beloofde aflevermoment. Beide vriendinnen zonden me foto's van hun boeket en deze waren werkelijk schitterend! De boeketten kwamen bovendien volledig overeen met de beloofde foto die als richtpunt werd getoond op de website. Ik heb Topbloemen leren kennen via een boeket dat ik zelf ooit ontving en waar ik wekenlang plezier van heb gehad, bijgevolg heb ik ook beroep gedaan op Topbloemen.be om mijn vriendinnen te verrassen. Bedankt Topbloemen.be!

fantastisch

heel mooi boeket Op tijd geleverd

Super tevreden over Service en kwaliteit

Voor het eerst gebruik gemaakt om online een bestelling te doen op de morgen van Valentijn en op tijd geleverd. Super bedankt zeer tevreden

Gemakkelijk en super kwaliteit

Voor mijn vriendin bloemen besteld. Keurig op tijd geleverd. Mooi boeket! Ga er zeker nog bestellen.

Topbloemen de naam zegt het

Een mooi boeketje. Geleverd in verpakking met water. Ik persoonlijk vind het thuisleveren wat duur. Dat is mijn enige minpunt.

Prachtige bloemen

Uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijk. Niets op aan te merken.

Altijd top service

Heb altijd van jullie diensten gebruik gemaakt vanuit het buitenland en is altijd top geweest. Van harte bedankt om zulke goede en betrouwbare service telkens opnieuw te leveren, waarvoor dank.

Verse bloemen ok

Zoals het besteld is

Mooi en op tijd

Zeer mooi boeket en mooi op tijd

Très satisfait

Service rapide et sérieux

Op tijd geleverd en heel vriendelijk

Heel mooie verse bloemen en op tijd geleverd en vriendelijk

Topbloemen...het woord spreekt voor zichzelf! Mooi fris boeket bloemen stipt op tijd bezorgt door een zeer vriendelijke dame. Bedankt

De site is heel overzichtelijk en de keuze groot. De levering was ook steeds op tijd.

Zeer goed en op tijd geleverd

TOP SERVICE

Weinig bloemen voor veel geld

Op foto mooi maar in realiteit bescheiden boeketje

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.