Ik heb de foto's gezien van het boeket wat ik had besteld. Ze waren mooi en vers. Ik had de dag voordien het adres nog aangepast en het was geleverd op de juiste plaats en tijd. Dank daarvoor Een echte aanrader
Beste, Bedankt voor jouw positieve bericht. Ik vind het fijn om te vernemen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service en tevreden bent over het geleverde boeket. Ik ga dit dan ook zeker doorgeven aan de desbetreffende bloemist. Nogmaals dank en ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Commande facile, livraison à temps, bouquet magnifique
Chère Isabelle, Merci beaucoup pour cet avis positif ! Je vous souhaite une belle journée ! Cordialement, Team Topfleurs.be
uitstekend en volgende keer opnieuw met deze service.
Snel, gemakkelijk en vers
Vlotjes geleverd, mooi op tijd. Mooi verpakt ook.
Genoeg keuze, supergemakkelijk en op tijd geleverd. Heel tevreden!
Gemakkelijk om te bestellen, op tijd geleverd en prima kwaliteit van bloemen! Top!
Snelle afhandeling en goed geregeld, ook al had ik verwacht dat er een vaasje bij zat daar dat ook het geval was op de website.
zelfs al ik de volgende dag bloemen wil verzenden vanuit curacao naar belgie dan is dit eigenlijk binnen handomdraai geregeld en top geleverd
Heb op dezelfde dag 2 bestellingen geplaatst, een groot boeket en een middelgroot boeket. Ik heb beide boeketten gezien en het grote boeket was erg klein, zelfs kleiner dan het middelgrote dat ik voor iemand anders besteld had.
Beste Melissa, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Daarom heb ik je een e-mail gestuurd. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Het boeket voldeed aan de verwachting, was vers, rook heel lekker en werd volgens belofte geleverd.
Tevreden over de mooie creaties van boeketten en de tijdige levering! Een minuscuul aandachtspuntje....de website om de verzending te volgden was niet volledig up-to-date.
Bloemen besteld als verjaardagscadeau voor een vriendin. Zij was in de wolken met het boeket, vond het zeer mooi. Ik vond de service zeer correct!
Het boeket bloemen was subliem en de leveringstijd zoals afgesproken. Ben dus heel tevreden ook de ontvanger was aangenaam verrast. Bedankt !
De begunstigde was zeer tevreden
Het boeket is goed verzorgd en keurig op tijd geleverd
Beste, Bedankt dat je de tijd heeft genomen om jouw beoordeling achter te laten. Ik ben blij dat je een goede ervaring met onze service heeft gehad. Ik wens je verder een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Gemakkelijk te bestellen . Veel keuze . Op tijd geleverd.
Alles verliep vlot alsook de reactie op een vraag welke ik via mail nog stelde. Doe zo voort!
ik heb nu verschillende keren Topbloemen gekozen voor het blij maken van mensen met een boeketje. Telkens opnieuw heeft Topbloemen beantwoord aan mijn verwachtingen van kwaliteit en stiptheid.
De levering gebeurde op exacte datum. Boeket en kaartje waren supermooi. De jarige was heel tevreden.
Commande livrée quelques heures seulement aprés confirmation, malgré que c'était un dimanche . Le bouquet correspond parfaitement à ce qui est décrit sur le site. Excellent !
Merci beaucoup pour cette review positive ! Je suis ravie de lire que le bouquet a été livré rapidement et qu'il était comme décrit sur le site ! Je vous souhaite une bonne journée encore. Cordialement Team Topfleurs.be
Altijd verzorgd en op tijd
Frau zufrieden über den schönen Blumenstrauss
Als men een foto plaats van een boeket bloemen verwacht men ook dat deze zo geleverd zal worden. Helaas was dit niet zo!!! Heel goede opvolging na het onderzoek van het geleverde boeket. Een tegemoetkoming tot gevolg. Waarvoor dank. Mvg Frederik
Beste Vanderbiest frederik , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Daarom heb ik je een e-mail gestuurd om samen naar een oplossing te zoeken. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.be
Originele beoordeling
Op tijd geleverd en het was in orde
Postbus 40
1820 Steenokkerzeel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.