Goede services en goede levering van bestelling

Mijn ervaring is goed tot zeer goed

Heel mooi boeket

Voor herhaling vatbaar

Vlotte levering

Mag mijn tante niet bezoeken in het ziekenhuis. Maar ze was heel blij en verrast met de mooie bloemen die ik via jullie website bestelde. Het fleurde haar kamer wat op. Bestellen via de website ging heel vlot.

Fijn om op deze manier iemand blij te maken!

Simpel om te een boeket naar je zin te bestellen. Zeker om het in België te laten bezorgen want ik woon in NL. Mooi boeket en op tijd bezorgd. Goede ervaringen met Topbloemen

Mooi vers boeket door plaatselijke bloemist! Op tijd geleverd!

Mooi boeket dat tijdig geleverd werd!

...

keuze is ruim en uiterst tevreden

Mooie verse bloemen aangekocht met voorgestelde vaas, goeie service en prijsbewust

Mooie ruiker

Correcte prijs/kwaliteit! Super mooie ruiker.

Bloemen ok maar heb een rose hart ballon bij besteld, en die was er niet mee afgegeven. Groeten

Uitstekende service en een prachtig boeket!

Ik ben zeer tevreden, jullie hebben een zeer goede service. Omdat onze familieleden na het verlies van hun dierbare hond plots beslisten om een paar daagjes naar het buitenland te gaan, moest ik onze bestelling snel verplaatsen. Dit werd meteen en zonder moeite in orde gebracht zodat we een paar dagen later toch een troostend boeket konden laten leveren. Bedankt!

mooi ,op tijd afgeleverd

prima, niets op aan te merken

Een zeer snelle service en mooie boeketten.

IK heb donderdagavond een boeket besteld voor een jarige. De verjaardag was de dag erop. Minder dan 24 uur later werd het boeket afgeleverd. Prachtig!

Zoals steeds - zeer grote tevredenheid

Zeer goede service en kwalitiet

er werd gedaan wat beloofd was

De ruiker is op de afgesproken dag in het ziekenhuis afgeleverd. Ik heb de ruiker zelf niet gezien maar de ontvanger was er zeer enthousiast over. Ook de verpakking was super.

prefect!

perfect op de hoogte gehouden over levering , mooi boeket

Al vaker besteld, ALTIJD TIPTOP!

altijd verse bloemen, prachtige boeketten en op de dag zelf geleverd. ik kan niet meer tevreden zijn van topbloemen.be heb al bij anderen besteld waar dan wat verwarring is , en ik hou het nu zeker bij topbloemen :)

perfect en makkelijk !!

helemaal perfect

Makkelijk kiezen en afrekenen

Heb zelf ook al eens bloemen mogen ontvangen. Daarom ook gekozen voor Topbloemen. Er was ruime keuze, ik kon makkelijk betalen via ideal en ontving heel snel de orderbevestiging. Het was even spannend of de boeket op tijd zou worden afgeleverd, maar ik hoefde me achteraf toch geen zorgen over te maken. Boeketje is keurig op tijd (rond 12:00) afgeleverd , waarvan ik overigens óók een bevesitiging kreeg. Hartelijk dank.

Service livraison impeccable!

Fleurs livrées en conformité aux instructions qui pourtant étaient contraignantes. Impeccable!

Snelle en vlotte levering

zeer goede service, mooie gezonde bloemen

bestelling en levering verliep vlekkeloos

Heel mooi en op tijd geleverd.

Ik zal er nog gebruik van maken in de toekomst.

Zeer tevreden.

Heel tevreden over de service.

makkelijk en ruime keus

ik vind het heel fijn dat ik op alle momenten iemand kan plezieren met een bloemetje, zeker in deze coronatijd is dit heel gemakkelijk

Alles prima in orde

Ik heb de levering niet gezien maar mijn tante was er heel tevreden mee en prima leverong

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.