goed service

Zeer mooie bloemen en op tijd geleverd altijd Goede service

Heel mooi maar verkeerd geleverd

Ik had 'Bloemstuk met witte prestige wijn' maar er werd 'Bloemstuk met rode prestige wijn' geleverd. Was wel heel mooi.

super snelle service en feedback

ik heb vanuit spanje bloemen besteld om te leveren in België , het ging super vlot en via mail was het perfect te volgen.

Topservice!

Zelfde dag geleverd en zeer vlotte klantenservice. Dank jullie wel!

Heel goede service

Goede service. Bloemen zijn tijdig aangekomen in een mooie verpakking.

Snel en correcte service

Mooi boeket en geleverd zoals gevraagd

Super!!

De bestemmelingen reageren steeds emotioneel en nadien krijg ik heel positieve commentaar ook de bloemenkwaliteit. Dat is dus zeer goed. Hartelijk dank!

Super en fijn op tijd geleverd

Superservice

Een hele grote hulp om via slechts enkele stappen iemand heel gelukkig te maken met een fantastisch mooi boeketje bloemen. Dankjulliewel

Parfait. Les fleurs ont été livrees en temps et en heure et très bon suivi.

Alles liep prima

Het boeket was heel mooi

Heel laat geleverd ter plekke

De bloemen zijn laat op de avond geleverd. Jammer ! De dag was bijna om.

Alles correct verlopen en de aankoop voldeed aan de verwachtingen

Alles is prima verlopen en ik kon ook enkele persoonlijke opmerkingen doorsturen ivm de levering. We waren heel tevreden.

Niet klantvriendelijk

Boeket dat geleverd wordt was niet prijs kwaliteit,was me beloofd ander te leveren,na 2 dagen niets mail gestuurd vergeten,ging in orde komen terug 2 dagen.later nog niets.

eenvoudig te bestellen, snelle service en mooi afgeleverd op tijd

voor herhaling vatbaar !

Snelle service!

Al 2x besteld. 2 voor een vergeten verjaardag en dag zelf geleverd! 1x. bij geboorte waar we door COVID niet konden bezoeken en ook dezelfde dag van bestelling geleverd! Das service!

Zeer duidelijke en correcte service!

Een vriendin raadde me ‘topbloemen’ aan. Het is wel tof dat je de ruiker die je wil bestellen kunt zien, dat er een vaas bij kan en een kaartje met tekst. Eenvoudig om een bestelling te doen en te betalen, zeker in deze corona - tijden. De bestelling werd dezelfde namiddag geleverd. De vriendin die de ruiker ontving, stuurde me een enthousiast bericht.

Zeer goed.

Heel mooi boeket geleverd. Beantwoordde volledig aan de verwachtingen.

Zeeeeer goed geholpen

Ik heb een mail gekregen dat ik mijn bestelling heb ontvangen maar had niks ontvangen. Ik heb dit gemeld en kreeg de dag erna een bos bloemen! Zeeeeer tevreden over de service! Bedankt nogmaals!

Super service en prachtige bloemen!

Snelle en perfecte levering. Prachtige boeketten telkens weer.

Een aanrader !!

Ik vroeg om de levering 1 dagje vroeger te leveren. Ik kreeg binnen de 10 min een mail terug : geen probleem !! De bloemen zelf waren mooi, verzorgd en van top kwaliteit !! Volgende keer bestel ik weer via jullie !!

TOP

Prima, snel en correct

Supermooi boeket werd geleverd. Zelfs nog mooier dan op de foto.

Mooie bloemen en goede service.

Leuke manier om iemand last minute in de bloemetjes te zetten.

Je hebt keuze uit een ruime selectie boeketten in verschillende formaten. Het spaart je tijd uit om zelf te zoeken achter een lokale bloemist.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.