Uur, en product perfect, zeer veel dank.

Mooi boeket

Zeer mooi boeket, stipte levering en de ontvanger van de bloemen was heel tevreden!

Uitstekende service en hoge prijs/kwaliteit verhouding

Efficiente bestelling en levering van kwaliteitsvol boeket aan goede prijs

très bien

très sérieux ,livrer à la date prévue ,les fleurs de bonne qualités, tout ok, à recommandé

top service

de persoon die de bloemen heeft ontvangen was super blij en mij opgebeld om te zeggen dat het een heel mooi boeket was. dit was mijn eerste bestelling bij top bloemen maar zal zeker niet de laatste zijn

tevreden klant

gemakkelijk, goede service, boeket zoals de foto, tevreden klant

Snel en goed

Snelle bezorging en mooi vers boeket, ontvanger was erg tevreden!

De levering was dik in orde!

De levering was in orde, mooi afgeleverd en direct bericht hiervan maar de bloemen geven geen geur af en vallen heel klein uit. Het zal aan de bloemenzaak zelf liggen maar dit vind ik wel jammer.

Goed maar

De bloemen waren op de trappen,ik begrijp niet,de persoon was niet thuis

Klasse

Is goed

Voor herhaling vatbaar. Top

Is de eerste keer dat ik dit doe. Denk naar de toekomst toe dat dit voor herhaling vatbaar is. P.S. Juist een kleine opmerking; had gevraagd de levering te doen in de namiddag. De levering werd de voormiddag gedaan Gelukkig was de bestemmeling thuis.

Prijs versus kwaliteit top

Het boeket is geleverd rond het tijdstip van onze aanvraag. Prijs is zeer correct versus de kwaliteit van de bloemen. Zeker een aanrader !

Helemaal niet tevreden

Deed een bestelling voor 1 jan en eentje voor 3 jan. De bestelling van 3 jan werd geannuleerd omdat er zondag geen leveringen zijn Op 1 jan kreeg in de bevestiging dat mijn bestelling ging geleverd worden. Geen levering gekregen en geen melding van jullie. Ik heb zelf moeten bellen op 2 jan waar ze me gezegd hebben dat de levering van 1 jan geannuleerd werd omdat u die dag niet leverde. Waarom krijg in dan op 1 jan een mail dat er gaat geleverd worden en nu nog deze mail die impliceerd dat we een levering hebben gekregen. Geen enkel bericht of telefoon dat mijn levering werd geannuleerd. Er kan altijd iets mis gaan maar dan verwacht ik tenminste een bericht van jullie dat de bestelling niet door gaatipv ons te laten geloven dat we onze bestelling gaan krijgen en de hele dag en avond tevergeefs wachten! Dit is weinig professioneel en getuigd van weinig respect naar de klant. Ik ben meer dan teleurgesteld en ben niet zeker dat in nog bij jullie ga bestellen. Reclame voor jullie zal in ook niet maken

Snel en perfect geleverd.

Aangename kennismaking met uw firma.

Super tevreden!

Zeer user friendly website, snelle en correcte levering en zeer efficiënte e-mail communicatie ivm de levering; bevestiging van de bestelling, bevestiging van de leveringsdatum en nog een e-mail als de bloemen geleverd werden, super!

snel en gemakkelijk

zeer ruime keuze, gemakkelijk plaatsen en betalen, stipte levering, vriendelijk.

top!

Volledig correct Mooie bloemen Stipt op tijd

top

Heel mooi boeket, vers, op datum geleverd en mooi verpakt!!!

Prima ervaring, mooie bloemen die lang houden

Ik heb verschillende boeketten laten leveren op verschillende adressen en verschillende tijdstippen. De boeketten zijn mooi, komen overeen met de foto en houden lang. Ik vond het jammer dat het niet kon om al deze boeketten in 1 bestelling te regelen. Het was dus wat omslachtig om voor elk boeket opnieuw de bestelling te plaatsen. Dat is een tip ter verbetering van de website. Ik heb telefonisch contact gehad en ben prima geholpen.

Geen tijdige levering

Jammer, er werd beloofd om het boeket dag zelf nog geleverd zou worden, maar helaas was dit niet geval. En bij een verjaardag is dit natuurlijk cruciaal.

De ontvanger was in de wolken met dit mooie boeket

TOP !

Top service.

Misverstandje en vaas niet meegeleverd. 1 simpel mailtje en de persoon ontving de dag zelf nog een vaas met extra boeket erin voor excuses. Top service en enorm mooie boeketten!

Top bloemen

Al veel besteld telkens perfect afgeleverd en altojd mooie verzorgde bloemen die lang mooi blijven!

Snel en tevreden

Zeer tevreden met de snelheid van levering en het uitstekende boeket tulpen.Site zeer gemakkelijk te gebruiken.Dit was in de roos.

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.