Correct, op tijd,

Nog geen slechte ervaringen gehad. Alles loopt vlot. Goede communicatie.

Alles vlot verlopen waarvoor dank !

Fantastisch !

Op tijd besteld en topbloemen !

Mooi boeket, goede bezorging.

Top fleurs, ce sont de bien jolies surprises!

Beaux bouquets qui tiennent longtemps. Ils arrivent à temps, bien présentés dans leur seau en carton

Mijn wensen volledig ingewilligd!

Heel professioneel. Mooi boeket! Perfecte aflevering.

goede service

je weet dat het tijdig wordt bezorgd

Vlotte levering en snelle service. Ook zijn de mensen snel vlot bereikbaar bij vragen

Goede service, snelle levering en kwaliteitsvolle bloemen

Goede service, snelle levering en kwaliteitsvolle bloemen

Mooi boeket

Gemakkelijk om te bestellen, op tijd afgeleverd

Mooi boeket, levering aan de late kant

Levering ontvangen om 18u25, in mijn ogen te laat als je iemand die dag wil verrassen. Zelf thuis toegekomen voordat de bloemen geleverd waren wat best vervelend is. Volgende keer toch maar zelf naar de bloemenwinkel.

Helaas niet volgens afspraak

Ik was te laat met bloemen bestellen dus ik was op zoek naar een site die dezelfde dag nog kon leveren. Na het invullen van het adres werd er aangegeven dat dit inderdaad kon, dus heb ik besteld. Helaas krijg ik na betaling een email dat het toch niet kon en de volgende dag pas geleverd zou worden. Als ik dit van te voren had geweten was ik verder gaan zoeken. Ik weet dat het afleveradres afgelegen ligt, maar maak dan niet die belofte. Als je een dag van te voren bestelt; dan is alles in orde denk ik.

everd is

Heel mooi boeket van verse bloemen dat geleverd is

Uitstekend!

Mooi ruikerboeket! Kaartje perfect. Boeketje tijdig bezorgd. Besteller wordt tijdig verwittigd dat het boeket is afgeleverd.

Zeer snelle service

Zeer blij en snelle afhandeling. Ze doen hetgeen ze beloven, dat is belangrijk voor mij.

In deze coronatijden is het geven van een bloemetje op deze manier super interessant. Alleen maar positieve reacties van de ontvangers van de bloemetjes. Dankjewel voor de service.

Op en top Topbloemen!

Gemakkelijk te bestellen, budgetvriendelijk en mooie boeketten. Correcte opvolging ook ivm de thuislevering.

Grand choix pour toutes les occasions.

Très facile de passer commande et toujours livré à temps

Buiten verwachtingen!

Super aanbod en een leer dan uitstekende service en dienstverlening!

prachtige boeketten, vriendelijke service

ik krijg, via een abonnement, een jaar lang elke maand een boeket, Ik heb mijn abonnement onlangs vernieuwd.

Heel vriendelijke service , had eerst foutief leveradres gegeven , Na fusiinering van gemeente kregen deze mensen een andere straatnaam ,de volgende dag hebben ze de mooie bloemen aan juiste adres afgeleverd . Top

mooie boeketten

Mooie boeketten ,worden op de gevraagde dag geleverd.

Vlotte service en dik in orde bedankt

Goede kwaliteit en snelle service

Idem als hierboven

Heel goede Service

Ik ben meer als tevreden met de bestelling, mijn vriendin heeft foto doorgestuurd van boeket dat jullie daar geleverd hebben en ze was zeer tevreden en ik ook want was heel mooi, ik ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten Vriendelijke groeten Maria

Postbus 40

1820 Steenokkerzeel

+32(0)28085450

Over Topbloemen.be

Topbloemen.be is een toonaangevende online bloemenbezorgservice die actief is in België. Gespecialiseerd in hoogwaardige, handgebonden boeketten, levert het bedrijf bloemen voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea en uitvaarten. Met een focus op verse, lokaal ingekochte arrangementen zorgt Topbloemen.be ervoor dat elk boeket zorgvuldig wordt samengesteld door regionale bloemisten. Bestellingen kunnen worden geplaatst voor levering op dezelfde dag door heel Vlaanderen, met nadruk op snelle en betrouwbare service. Het bedrijf biedt ook extra geschenken aan, zoals taarten en fruitdozen, om de bezorgervaring te verrijken, waardoor het een populaire keuze is voor gepersonaliseerde en doordachte geschenken.